CIH Публикувано Декември 15, 2010 Share Публикувано Декември 15, 2010 (Редактирано) Здравейте хора, опитвам се да свиря това: http://tabs.ultimate-guitar.com/d/dokken/i..._dreams_tab.htm Иска ми се да пробвам тапването в тази песен. До колкото разбрах, за да тапваш просто удряш силно между някое от прагчетата докато си задържал това на което искаш да чуеш дадената нота. С всички струни ми се получава само с първа не. Почти нищо не се чува. Възможноли е да е от китарата или от адапторите, защото усетих, че като го влкюча на бридж и на единичен се чува мааалко по-силно отколкото само на бридж. Как да правя таб на високите прагчета на първа струна? Ето това ми е китарата: http://www.ultimate-guitar.com/reviews/ele...rx70/index.html Редактирано Декември 15, 2010 от CIH Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Декември 15, 2010 Share Отговорено Декември 15, 2010 Ми, освен да дойда да ти натискам пръстчетата, не виждам с какво друго мога да помогна. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CIH Отговорено Декември 15, 2010 Автор Share Отговорено Декември 15, 2010 Въпроса ми е аз ли нещо не правя като хората или може да е от китарата или адапторите. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Декември 15, 2010 Share Отговорено Декември 15, 2010 Пробвай да го свириш с невключена китара и прецени дали има разлика Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CIH Отговорено Декември 15, 2010 Автор Share Отговорено Декември 15, 2010 Ами има разлика разбира се но ми се струва малко слабо като звук. В смисъл като го направя на шеста струна жули здраво а тук се чува едва едва Иначе като махна звука, се чува еднакво силно а със дисторшън се чува слабо на първа струна при по-високите тонове. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Свилен Бас Отговорено Декември 15, 2010 Share Отговорено Декември 15, 2010 Щом акустично звучи ок, значи пробвай различни комбинации с адаптерите, честотни настройки - махане/добавяне на ниски, високи, различен гейн/кривене от усилвателя, дистъра и т.н. докато се изравни. Можеш да започнеш опитите с чиста бленда. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CIH Отговорено Декември 15, 2010 Автор Share Отговорено Декември 15, 2010 Да ти кажа май получих нещо когато започнах да си играя така както ти ме посъветва, но все още не съм удовлетворен. Все пак твоя съвет ми помогна. Мерси много. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
hendrixxx Отговорено Декември 16, 2010 Share Отговорено Декември 16, 2010 вероятно ти е висок екшъна. пробвай на други тонове какво ще стане примерно 3т7п5(пак на ми) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts