tutrakaner Публикувано Декември 12, 2010 Публикувано Декември 12, 2010 От скоро се сдобих с усилвател Роланд CUBE-15X... ето тозикойто има 4ри вградени дисторшъна и клийн канал обаче имам проблем с използването на този процесор . Като ги свържа звука си идва от усилвателя без никакви модификации от процесора. Някой знае ли какъв може да е проблема освен това че нищо не разбирам от подобни неща ... Цитирай
pavkundrii Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 (Редактирано) Може да си изключил без да искаш амп симулациите. Но дори и така би трябвало да можеш да ползваш ефектите на процесора. В линка който сам си дал мисля,че има подробно упътване. Прочети го. Редактирано Декември 12, 2010 от pavkundrii Цитирай
Johnyy Отговорено Декември 12, 2010 Отговорено Декември 12, 2010 Пич не мога да ти помогна понеже и аз незнам нишо но искам само да те питам .. кубето роланда хубаво ли е .. ? без включени ефекти и педали как е .. ? Цитирай
tutrakaner Отговорено Декември 12, 2010 Автор Отговорено Декември 12, 2010 Може да си изключил без да искаш амп симулациите. Но дори и така би трябвало да можеш да ползваш ефектите на процесора. В линка който сам си дал мисля,че има подробно упътване. Прочети го. четох упътването ... няколко пъти ... Цитирай
tutrakaner Отговорено Декември 12, 2010 Автор Отговорено Декември 12, 2010 Пич не мога да ти помогна понеже и аз незнам нишо но искам само да те питам .. кубето роланда хубаво ли е .. ? без включени ефекти и педали как е .. ? на мен ми харесва звука ... въпреки че не съм особено придирчив ... ако си от софия в магазинчето в халите можеш да отидеш и да го чуеш на място .. ама за цената си е ок според мен Цитирай
Recommended Posts