bobomarinov Публикувано Декември 11, 2010 Публикувано Декември 11, 2010 Имам много дразнещ проблем.Опитвам се да си настроя Tune-o-Matic-а и всички струни са ми добре освен B.На 12 прагче е по ниско от колкото трябва. Врътнал съм болта до край и самата пластина е колкото може по близо до адаптерите. Не се оправя. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 Ъ ? Пробвай на обратно! може и да се получи! Със наЗДРАВЕ! Герги Цитирай
L.K. Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 Мести седлото по посока скъсяване на струната. Ако не помага сменяй струната. Цитирай
bobomarinov Отговорено Декември 11, 2010 Автор Отговорено Декември 11, 2010 (Редактирано) Ще сменям струната.Точно в тази посока го мърдах.А и един въпрос.Truss road-а и височината на brige-a влияят ли на интонацията? Редактирано Декември 11, 2010 от bobomarinov Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 ^ Винаги! Където и да пипнеш все си влияе на интонацията! Ако не знаеш как става, отиваш при лютиер (тоя път без кавички) и докато гледаш попиваш ко прави! Само едно не разбрах - "На 12-то прагче е по-ниско"??? Кое е по-ниско - тона, или показанията на тунера? Със наЗДРАВЕ! Герги Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 (Редактирано) . Редактирано Декември 11, 2010 от Георги Тотев Цитирай
bobomarinov Отговорено Декември 11, 2010 Автор Отговорено Декември 11, 2010 ^ Винаги! Където и да пипнеш все си влияе на интонацията! Ако не знаеш как става, отиваш при лютиер (тоя път без кавички) и докато гледаш попиваш ко прави! Само едно не разбрах - "На 12-то прагче е по-ниско"??? Кое е по-ниско - тона, или показанията на тунера? Със наЗДРАВЕ! Герги Показанията на тунера. Цитирай
Георги Тотев Отговорено Декември 11, 2010 Отговорено Декември 11, 2010 (Редактирано) ^ Чуйек, въпроса беше риторичен! Паказва ти "бемол" - по-нисък тон от желания, така го разбирам! Те ти малко инфо ако желаеш да почетеш - Прочети ме! Със наЗДРАВЕ! Герги Редактирано Декември 11, 2010 от Георги Тотев Цитирай
Recommended Posts