Necrophagist Публикувано Декември 11, 2010 Share Публикувано Декември 11, 2010 (Редактирано) Преди доста години получих китара подарък от приятел на брат ми чак от канада.Летял е със самолет до софия,но става ужасен пожар в багажното и куфара пострада.След като имам вече китара с подходяща форма за него реших да го използвам.Вложил съм около 10лв за ремонта.На мястото на дупката има ламарина боядисана прахово,а покрай самата дупка намазах силикон-после занитих.От другата страна има валтер на няколко ката.В основната част на проекта ми беше обездвижването на китарата в самия куфар.Използвах фибран 5см,изрязан,залепен и тапициран.Общо взето е това,жалко че не намерих снимки на въпросната дупка,но беше колкото дланта ми с много грозно обгорено покрай нея! Редактирано Декември 11, 2010 от Necrophagist Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Декември 11, 2010 Share Отговорено Декември 11, 2010 старанието има значение. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts