FONTARA Публикувано Март 18, 2006 Публикувано Март 18, 2006 Някой има ли представа дали в Динакорд продават отделно /pipe post stsbilizer или floating BD sistem/ това е една преставка за повдигане на касата ако е 18",така че чукчето на педала да удря точно в центъра на касата? Цитирай
The Crow Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 За това ли става дума,защото във VISI-ARTS струва 360 лв. Цитирай
FONTARA Отговорено Март 18, 2006 Автор Отговорено Март 18, 2006 Не,това е нещо много по малко,поставя се в предната долна част на касата и самия педал се закача на него! Цитирай
AccesS Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 (Редактирано) Не,това е нещо много по малко,поставя се в предната долна част на касата и самия педал се закача на него! искаш да кажеш в задната част,там където принципно се захваща педала, а самият педал вече се закрепя за този "удължител". по скъпите модели на марката с малка каса мисля направо си идват в комплект с тая джуджавка. аз лично не съм виждала по каталозите да се продава отделно Редактирано Март 19, 2006 от AccesS Цитирай
FONTARA Отговорено Март 19, 2006 Автор Отговорено Март 19, 2006 Да,и аз ги гледам в каталога,ама си мисля дали ги има отделно :think: Май ще трябва да питам Тинко Цитирай
NeonGod Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 значи пич продава се.тази газариика сам я виждал вав един магазаин вав Пловдив магазина се казва IGS.но за цена не сам питал.таиче мисля че вав секи един магазин кадето се продават музикални инструменти може да питаш и да ти кажат.успех Цитирай
FONTARA Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 значи пич продава се.тази газариика сам я виждал вав един магазаин вав Пловдив магазина се казва IGS.но за цена не сам питал.таиче мисля че вав секи един магазин кадето се продават музикални инструменти може да питаш и да ти кажат.успех Цитирай
Recommended Posts