Azwethinkweiz Публикувано Декември 4, 2010 Share Публикувано Декември 4, 2010 Значи,връзвам си микрофона към компа но има голямо Latency ,ако може да ми предложи някакъв софтуер или дривери моля да помогне Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Nic Toms Отговорено Декември 4, 2010 Share Отговорено Декември 4, 2010 Дърпаш ASIO4ALL и си готов. Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwethinkweiz Отговорено Декември 4, 2010 Автор Share Отговорено Декември 4, 2010 само че никаде не ми дава да го дръпна :| Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Декември 4, 2010 Share Отговорено Декември 4, 2010 само че никаде не ми дава да го дръпна :| http://www.download3000.com/download-asio4...-reg-58707.html GOOGLE - страхотна програмка за търсене . Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwethinkweiz Отговорено Декември 4, 2010 Автор Share Отговорено Декември 4, 2010 пак не ми дава да ги инсталирам тея драйвъри дали е нещо от windowsa ,със седмица съм Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Декември 5, 2010 Share Отговорено Декември 5, 2010 (Редактирано) драги колега..... малко четене никога не е излишно, а ако те мързи - малко гледане...... има хиляди коментари за асиодрайверите, а също и тук във форума. Хайде малко по сериозоно. Все пак съм добронамерен - ето ти видео урок а ето ти ти прекрасна тема от форума.....можеше и сам да я намериш цък Редактирано Декември 5, 2010 от VSTi Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts