rzk465 Отговорено Декември 1, 2010 Автор Share Отговорено Декември 1, 2010 (Редактирано) кавърите са мп3 формат не са клипове за да ги кача в You Tube това е добре което ми каза, но аз съм фен на Круспе да и Паул е много добър но явно не чак колкото Круспе ми е направил впечатление (различни мнения) не знам и на колко си, аз съм 10 клас повечето им парчета съм научил по слух, а останалите от други места извън БГ форуми и т.н. но най-вече от един приятел пак от Германия който учи в музикално и знае перфекнто всичките на Rammstein & Emigrate и ги е научил по слух. Редактирано Декември 1, 2010 от rzk465 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Rammkopf Отговорено Декември 1, 2010 Share Отговорено Декември 1, 2010 ^ Също съм ги вадил по слух. И ми е мъка да си призная, че 10-тия клас съм го минал отда-а-а-а-вна ... А Рихард се набива на очи затова, че е соло-китарист и има преекспонирано излъчване. Паул е повече в сянката на нещата, като ритъм-китарист. Но съм ги проследил кой откъде е тръгнал и какви ги е вършил - определено Паул е с доста по-богатия опит и по-гъвкавия китарист. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts