Bassko Отговорено Декември 27, 2004 Автор Отговорено Декември 27, 2004 Моята я взех за 50 кинта, но ако ти трябва единична би трябвало да е 25-30лв. Цитирай
thurston Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 ха, че то оферта бре! моите са по калъфите... Цитирай
MDFk Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 моите са кротко наредени по фотйойлите,4е никой не сяда там.хола е мойта бърлога..и като стормфюрера лавирам между компа,китарите и масата 4е сесията иде ище се 4ете..ща-неща..та така.за стойките - още откакто си купих китарата,от 11 септ'02 :twisted: ,имам две яки проелски стойки,но нещо не знам къде да ги зака4а още :green: :green: :green: Цитирай
assoass Отговорено Декември 28, 2004 Отговорено Декември 28, 2004 като не знаеш,метни една насам!Ще черпя! :green: Цитирай
MDFk Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 като не знаеш,метни една насам!Ще черпя! ае ще помисля по въпроса.. ..давам в момента в който съм сигурен 4е няма да ги слагам,или от небето ми падне един мулти гитар рак за 10 пар4ета :green: :green: :green: Цитирай
boogerman Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 (Редактирано) В капута и на стойката. останалите по ъглите из нас Редактирано Декември 30, 2004 от boogerman Цитирай
MDFk Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 П.С.помежду другото някой виждал ли е тук такава стойка за много китари(5-6,мяза на отворен куфар със некви стени и ребра за поставяне на "жиците")?щото аз не съм.и колко пари е,ориентировъ4но,4е като си прибера китарите от френдовете няма да има каде да ги тургам.. :wall: Цитирай
Bassko Отговорено Януари 1, 2005 Автор Отговорено Януари 1, 2005 Може да си вземеш 4-5 стойки за стената и да си виснеш инструментите от там. Аз на това бях много навит, нито място заемат нито нищо, обаче се объркаха нещата. Цитирай
assoass Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 eто и нагледно къде си държа инструментите Цитирай
assoass Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 ИХХХХА!! НЕ ЗНАЕХ, ТАКА ЩЕ СЕ ПОЛУЧИ.СНЕЖАНКЕ,АКО ИСКАШ ИЗРИВАЙ, АЗ ПОСТВАМ ЛИНКА- ЕТО Цитирай
boogerman Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 Ийй Ассо... тая тамбуричка жулиш ли я??? Кефиш ли се на тоя тип ИзкуВство :guitar: Аз съм му як фен също ама не можах да се сдобия с една много яка тамбура преди 4-5 месеца поради финансови причини (да го духат бедните) Цитирай
assoass Отговорено Януари 9, 2005 Отговорено Януари 9, 2005 аве,подрънквам на нея от време на време,ама толкоз.Голям фен съм на "туй изкуство",ДА Не, че нещо сериозно мога да изсвиря на нея, ама като ми тъпо гепвам я,прасквам една чалгия и ...... Цитирай
Recommended Posts