Dideca Публикувано Ноември 17, 2010 Публикувано Ноември 17, 2010 Моля дайте ми кординати на някой вокален педагог от София. Да не е много скъп и да е съгласен на преподава пеене без микрофон. На 20 г съм, малко късно съм се сетил но...какво да се прави както се казва. Пея д/г вярно, но с необработен глас и липса на техника Цитирай
Papermoon Отговорено Ноември 19, 2010 Отговорено Ноември 19, 2010 Здравей! С удоволствие бих опитала да ти помогна.Твърде млад си и съвсем не си закъснял,за да учиш пеене. Ето моят имейл,на който ще ти дам телефон за връзка. paperrmoon@mail.ru Цитирай
Isolfr666 Отговорено Декември 8, 2010 Отговорено Декември 8, 2010 Като стана дума за пеене,самият аз имам страст към пеенето но ми трябва учител който да ми каже става ли нещо от гласа ми,и ако да вече ходене на уроци след това Цитирай
Papermoon Отговорено Декември 22, 2010 Отговорено Декември 22, 2010 Като стана дума за пеене,самият аз имам страст към пеенето но ми трябва учител който да ми каже става ли нещо от гласа ми,и ако да вече ходене на уроци след това Здравейте! Занимавам се професионално с пеене от дълги години.Имам музикално образование– степен бакалавър „Поп и джаз пеене“.Давам вокални уроци -10лв астрономически час. телефон за връзка: 0889 54 95 85. Цитирай
Recommended Posts