sid Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 имам едно предлогение за теб ...delirium..изпратил съм го като лично съобщение ако не го прочетеш успех!!! :guitar: Цитирай
solo5 Отговорено Март 15, 2006 Отговорено Март 15, 2006 Вземай Уошбърна за тези пари е перфектна Аз съм с Washburn Wi14. Взех я от Фактор за 280лв и съм много доволен Мисля че моята и тази са с едни и същи адаптери Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Вземай Уошбърназа тези пари е перфектна Аз съм с Washburn Wi14. Взех я от Фактор за 280лв и съм много доволен Мисля че моята и тази са с едни и същи адаптери Тия модели от Айдъл серията ли са? хммм :think: Цитирай
solo5 Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 Тия модели от Айдъл серията ли са? хммм :think: Моята е от idol серията неговата е от Х серията Цитирай
KingdomX Отговорено Март 18, 2006 Отговорено Март 18, 2006 ...за мен би останало неразбираемо, ако някой си вземе Скуайър пред Уошбърн Х12, ама това съм само аз - д'р'ът металяга... и фен на Уошбърн... все пак цената Уошбърна е със стотина кинта по висока(доколкото помня), а и човека пита за китара и съответно аз му казвам...мен примерно Уошбърна не ме кефи и толова... Цитирай
Recommended Posts