Vincent Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 (Редактирано) Това са две нови песни 1 - The Farthest Shore 2 - All Life Long на група Бендида - стилът е симфоничен метъл Песните са записани, мастерирани в студио М&D София Редактирано Ноември 15, 2010 от Vincent Цитирай
Басурендер Отговорено Ноември 15, 2010 Отговорено Ноември 15, 2010 Много яко ..с нетърпение чакм утре да го чуя на хубав звук , че сега слушам с едни тапи.. Много претенциозно и с хъс Цитирай
Vincent Отговорено Ноември 16, 2010 Автор Отговорено Ноември 16, 2010 Мерси много ,.. Ще се радваме на мнения и коментари,.. и на критики, разбира се Цитирай
Vincent Отговорено Ноември 17, 2010 Автор Отговорено Ноември 17, 2010 Ok, Но предположението не е вярно, парчетата са доста различни едно от друго Вокалистите ми се чини, че напоизмежду другото пеят на първото парче. А то започна тъкмо ала Symphony X докъм 0:15 и после стана лигаво. Второто не го и пуснах, но предполгам е по идентичен начин композирано. Цитирай
Storm Trooper Of Death Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Интересни са песните, доста разнообразни, солата са доста добри, барабаните също правят добро впечатление, особено на по-бързата песен Женкия вокал не ме грабва много, но поне не се опитва да пее като като Таря. Успех на групата. Цитирай
Infinity Отговорено Ноември 26, 2010 Отговорено Ноември 26, 2010 Харесват ми парчетата, но и двата вокала са много много сухи! За този стил и тези песни вокалите трябва да са фрашкани с верб. Това е мое мнение естествено. Аз така го чувам и чувствам. Поздравления за здравата и прекрасна работа! П.П: Няма да е зле да има тук таме и бек вокали на женските партии(на някои само). Цитирай
Recommended Posts