DaftFunk Публикувано Март 13, 2006 Публикувано Март 13, 2006 Един приятел си купи Overland P-bass ( fretless ) почти чисто нов. Трудно се намират ревюта за тази марка. Някой знае ли каква е .. немска , полска? някакви впечатления евентуално. За мен баса е с мноого добър тон , перфектен струнник и ключове, освен това е солид-боди и материала е абсолютно същия като на пресижънските фендери. А и е фретлес.... Цитирай
MDFk Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Тайванска до колкото си спомням... Един мой приятел имаше такъв(само че с прагчета), и аз свирих на него доста време, 'щото той пък свиреша на Ямахата ми . Беше приличен звука, но не чудо за парите си, малко тежък ми идваше, а и пича ми каза, че грифа му "станал на лодка" 1 година след като си го взел...Поносимо изкривен, ако не свириш над 9та позиция. Общо взето приличен начален бас. Но за мен не е нищо повече. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 Тайванска до колкото си спомням... Един мой приятел имаше такъв(само че с прагчета), и аз свирих на него доста време, 'щото той пък свиреша на Ямахата ми . Беше приличен звука, но не чудо за парите си, малко тежък ми идваше, а и пича ми каза, че грифа му "станал на лодка" 1 година след като си го взел...Поносимо изкривен, ако не свириш над 9та позиция. Общо взето приличен начален бас. Но за мен не е нищо повече. Хах! аз имам др. ивформация. за произхода на марката. Както и да е този въпросният има готин тон. Един басист дето е мноого напред с музиката го одобри. А това с грифа е странно.... доста странно. Цитирай
MDFk Отговорено Март 14, 2006 Отговорено Март 14, 2006 Относно държавата на производство може да греша , баса беше продаден преди 2 години и нещо. Може да е друго ниво на изпълнение - т.е. по-качествени материали, по-усърдна изработка и т.н. Онзи не беше на ниво по-високо от това на Скуайър например, малко по-приличен наистина, но както казах не беше първа писта. А и модела не го знам. То и собственика му не го знаеше. Никъде не го и пишеше - само Overland на грифа и нищо друго. Цитирай
Recommended Posts