icho7ryches Публикувано Март 13, 2006 Публикувано Март 13, 2006 Ми.. ето последното (за сега) от мен (китари, програминг, смесване и само в този случай - текст) и Quad Damage (вокали, текстове, програминг), демек - проект Regressor. Треснята се казва Deny и е постната в Gmail, в лейбъла Regressor. :guitar: Щеше ми се да постна направо линк, 4е да е по-лесно за теглене, ама нали уж "да не се омазва стрийма"!!! Ще се радваме на някви отзиви... Аре! Цитирай
don_pepinio Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Не е по моята част,но това не ми пречи да ми харесва!!! Цитирай
jFog Отговорено Март 16, 2006 Отговорено Март 16, 2006 (Редактирано) и аз го намирам за много секси парчето. с любов сте го записали личи си. с ръка на сърцето мога да заявя че се чуха много детайли такива,които , макар и мънички подсказаха за потенциал. Линията на вокала е направо про на моменти,аранжимента и като цяло разчупеноста на парчока много ме накефиха. ударихте ме у кръвната група с това интро и после тупа лупа... само барабаните са леко тихи според мен и звучат прекалено като за блек като че ли. сетих се сеха за Accuser'93 - Reflections Един култув албум с КУЛТОВИ барабани Като звучене де.Ако сте по кор-а си го чуйте няма да съжелявате pesenta-Unite / Divide,в случй че не ви се слуша целия албум Проекта трябва да го развивате и още да пускате тука да се блажим с удоволствие ще си сваля и следващите ви неща. Редактирано Март 16, 2006 от jFog Цитирай
icho7ryches Отговорено Март 20, 2006 Автор Отговорено Март 20, 2006 Ехе! Благодарско за яките отзиви!!! Не вярвах, че някой ще се накефи толкова (мен си ме радва треснята, де, ама това с вкуса си е малко субективна работа). Мерси, отново! Ще се радвам и на други мнения, дори и откровено критични... все пак това също помага за прогреса (на Regressor)! :green: М/у другото, обещавам, че в следващото парче барабаните ще са записани с DFH2 и да се надяваме, че ще звучат по-добре! Цитирай
Recommended Posts