anitooo Публикувано Ноември 11, 2010 Публикувано Ноември 11, 2010 (Редактирано) Зравейте аз съм Ани . Родена съм в Пловдив но живея от много години в София . Занимавала съм се с народно пеене а в момета се опитвам да създада рок група . На 22 години съм . Обичам да пиша текстове . Незнам друго какво да кажа . Студентка съм в Нов Български университет ако нещо ви интересува може да питате Редактирано Ноември 11, 2010 от anitooo Цитирай
Anakon Отговорено Ноември 11, 2010 Отговорено Ноември 11, 2010 Привет и приятно изкарване тук. Не обръщай внимание на простотията която се вихри из форума и неименуемо ще те залее още от начало - тук все пак има и много адски свестни хора, както и полезни неща за всеки. Само трябва да се ориентираш. П.П. НБУ рулз! Цитирай
anitooo Отговорено Ноември 11, 2010 Автор Отговорено Ноември 11, 2010 мерси много за притсвецвията , колкото до простотията то навсякъде я има свикнала съм надявам се да се запозная с много нови и свестни хора Цитирай
RockoBG Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Няма да се плашиш. Налзва се само откровено арогантната простотия и тоталното безхаберие. С такова СКРОМНО (забележете другари) и мило представяне едва ли ше ти се получи да се порадваш на т.нар. форумна простотия. Цитирай
anitooo Отговорено Ноември 12, 2010 Автор Отговорено Ноември 12, 2010 хаха няма лошо на простотията съм свикнала била съм администратор на форум и знам за какво става дума Цитирай
anitooo Отговорено Ноември 12, 2010 Автор Отговорено Ноември 12, 2010 Мерси надявам се да се спреателя с много нови хора Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 (Редактирано) Няма да се плашиш. Налзва се само откровено арогантната простотия и тоталното безхаберие.С такова СКРОМНО (забележете другари) и мило представяне едва ли ше ти се получи да се порадваш на т.нар. форумна простотия. То дитето колко е чуло и слушало от моите и не само глупости покрай музикантщините не е истина, тъй че е не е много босо. Предупредена е, че си има работа с гадни мръсни рокаджии и метълисти. Редактирано Ноември 13, 2010 от James Hetfield Цитирай
anitooo Отговорено Ноември 13, 2010 Автор Отговорено Ноември 13, 2010 :) да наслушах се на простотии в последно време от вас двамата с ..... ти си знаеш Цитирай
L.K. Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 И им миришат краката. На всичките. Уелкъм на борда. В групата каква позиция ще заемаш - вокал, текстописец, аранжор, композитор? Апаратурка нещо, заличка имаш ли предвид? Цитирай
anitooo Отговорено Ноември 13, 2010 Автор Отговорено Ноември 13, 2010 Вокал и текстописец , въпреки че текстовете ми са още малко сухи но с времето ще се ошлайфам Цитирай
James Hetfield Отговорено Ноември 13, 2010 Отговорено Ноември 13, 2010 да наслушах се на простотии в последно време от вас двамата с ..... ти си знаеш Кой, Евтим ли? А ние много добре го знаеме, той си е от там... Цитирай
Recommended Posts