Jump to content
Българският форум за музиканти

Нов албум на Тони Чембъра


Recommended Posts

Излезе новият албум на Тони Чембъра - "Tony & friends, the voice of Monolith". Както е видно от заглавието, това е вокалиста на група "Монолит". Албумът е издържан изцяло в традициите на блус рока и съдържа 10 парчета, 7 от които авторски, 2 кавъра ("Ready for love" и "Sailing ships") и 1 традиционно ("Sally gardens").

Записан е в студио "Силвия", в записа участват - Тони Чембъра, Радослав Милев, Георги Марков младши, Юлиян Константинов, Владимир Мустакерски, Деян Кожухаров, Калоян Христов, Пешето, Павел Васев, Влади Стоянов, Емерих Амбил и Божидар Димитров. Продава се при мен, цена 12лв.


Link to comment
Share on other sites

ПББ...голяма фенка бях на Еко, а и на стилът на писане на Васко...

Сещам се като чух 'Кучето...' на един концерт се върнах вкъщи и написах първия си блус.. еех спомени хехех

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.