sardaesox Публикувано Ноември 10, 2010 Публикувано Ноември 10, 2010 Сигурно сте го чували,ама...Сега го записах вместо със "гадните" 80-арски китари в интрото,със steinberg hypersonic.Е ТУК Цитирай
emo_tion1 Отговорено Ноември 10, 2010 Отговорено Ноември 10, 2010 В началото започва много добре. Заедно с вокала когато започват барабаните ми се струват много силни (най- вече соло барабана) . След това в края на солото след първия куплет втората китара влиза много силно Това е което мога да кажа на първо слушане Успех Цитирай
tanov Отговорено Ноември 12, 2010 Отговорено Ноември 12, 2010 Много е странно пиано с дилей. Вдигни леко первазчето в интрото. А гласа има някакъв много странен ефект - звучи като кофти мп3 :О. На баса има много презънс. Това ми е първото впечатление. Не съм се заслушал още за подробности. Цитирай
мегатон Отговорено Ноември 24, 2010 Отговорено Ноември 24, 2010 Струва ми се че при тоя стил трябва да се оберат басите при касата и барабанчето.като последното като сила леко надолу.Мисля че блок дистера китарата по време на пеенето е силна,нищо че звучи панорамно,Тембрално китарите ми допадат.Успех на парчето! Цитирай
Recommended Posts