manowar168 Публикувано Ноември 9, 2010 Публикувано Ноември 9, 2010 Съжелявам ако има такава тема, търсуих но не намирам, та въпроса ми е, имам един чинел който го сцепих на няколкоко места и от 16 инчов го направих с клещи към 12 инча и сега е ръбовете са мму назъбени и искам да го срежа че да заприлича на чинел отново но с какво? http://www.picvalley.net/v.php?p=u/2854/45...2FjeVYaX2Fl.JPG Цитирай
enuffZnuff Отговорено Ноември 9, 2010 Отговорено Ноември 9, 2010 Иди при някой фрезист или шлосер!Не си прави сам опити. Цитирай
imperor Отговорено Ноември 17, 2010 Отговорено Ноември 17, 2010 Човека по-горе го е казал точно ФРЕЗИСТ! Патронника на струга може и да захване този чинел, но ако е 20'' или 18''??? А и при вертикалното положение на главата от натиска на ножа може да се обърне периферията. Рязал съм вече чинели (не съм им бил аз майстора ) и е било винаги на ФРЕЗА! Стават супер визуално, но тонално... Губят голяма част от звънкостта и атаката си. Но все пак могат да се ползват без проблем, дори и в студио. Цитирай
Recommended Posts