Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 А инлейовете светят ли или на мен така ми се струва? Точно това и аз щях да питам! Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 не ти се струва човекът е вградил светодиоди във фингърборда Цитирай
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Аз и без тва пестя кинти за нова китара... Ако си намеря някой добър майстор и му намеря материали може би точно тва ще е нещото което бих искал да имам Само че от какво дърво ли са грифа и тялото? Гриф Тяло Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Самото тяло незнам от какво е май череша беше, но кръсивийъ top отгоре е т.нар spalted maple, клен който е прогнил наместа, но по особено кръсиф начин а грифът е flamed maple изобщо кленът има много разновидности като външен вид, въпреки че това е един и същи вид, Hard maple (Acer saccarum). Просто като растат в някои от дърветата се получават такива интересни фигури/текстури, което е доста често при клена. Има доста такива quilted, flamed, bird's eye maple... Цитирай
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Самото тяло незнам от какво е май череша беше, но кръсивийъ top отгоре е т.нар spalted maple, клен който е прогнил наместа, но по особено кръсиф начин а грифът е flamed maple изобщо кленът има много разновидности като външен вид, въпреки че това е един и същи вид, Hard maple (Acer saccarum). Просто като растат в някои от дърветата се получават такива интересни фигури/текстури, което е доста често при клена. Има доста такива quilted, flamed, bird's eye maple... Благодаря за инфото, не ги знаех тези неща Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 (Редактирано) Ето малко така нагледни примерчета от сайта на Warmoth: Обикновен клен flame quilted spalted birdseye burl Редактирано Януари 3, 2005 от pacman Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Най-яката китара е тая,дето можеш да свириш на нея модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Ако можете да ми кажете с какви струни да свиря,че още не знам какво да си купувам - аз свиря от 7 месеца, ама якооооооооооооооо модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Цитирай
Snowwhite Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Поне кажи класическа,акустична или електрическа ти е китарата...По принцип D'Adario са добри струнки на изключително поносими цени - пробвай с тях,доста хора оттук ги ползваме. Цитирай
Sturmfuhrer Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Ако можете да ми кажете с какви струни да свиря,че още не знам какво да си купувам - аз свиря от 7 месеца, ама якооооооооооооооо модерирано от Snowwhite - моля, ако можете-пишете на кирилица!!! правила! Китерените струни не са толкова скъпи Вземи си D`Adaria и още каквито си харесаш и експериментирай, сменяй си ги, прави си кеф Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 Стана съвсем /OFF , ама все пак да добавя: :inlove: D'Addario :inlove: :guitar: Цитирай
Putniq Bega4 Отговорено Януари 4, 2005 Отговорено Януари 4, 2005 аз едно време имах пластмасова и ми се струваше, 4е това е най-яката китара на света Цитирай
Recommended Posts