Delyan Отговорено Декември 29, 2004 Отговорено Декември 29, 2004 Мдааа а бе каквото и да си говорим външния вид на китарата е важен. Тук млако ОФФФФ топик: На вас не ви ли се е случвало да хванете 2 китари и като си импровизирате да усетите че се влияете като настроение от вида на китарата която държите? Аз нампример с предишната черна Ямаха с хъмбъкъри много обичах да бича метъл. Сега с небесносиньото Фендерче ме влече да си свиря най - вече реге и блуз :Р При вас получавало ли се е това. ... може и да има нещо ... :think: :violin: Цитирай
Guitar_man Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 Аз мисля че не зависи от китарата стила на свирене а от вкуса Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 пичове, кат си купувах джаксона ми дадоха каталог на джаксон. разкош. вутре само някви изрисувани китари. ако можете си го намерете. страхотна гледка е. разкош. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 пичове, кат си купувах джаксона ми дадоха каталог на джаксон. разкош. вутре само някви изрисувани китари. ако можете си го намерете. страхотна гледка е. разкош. имам го последния да доста шарени китари Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 да не е оня дет на 2-3 страница има един с бяла тениска дет държи една небоядисана китара kelly. Цитирай
Black Bird Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 да не е оня дет на 2-3 страница има един с бяла тениска дет държи една небоядисана китара kelly. абе шарени са тва си е я съм по по простите като Иванец Цитирай
stratocaster Отговорено Декември 30, 2004 Отговорено Декември 30, 2004 бе моита си е чисто черна и си е добре така. а това Иванец да не идва от иван? хахаха маитап!!! аиде лека вечер Цитирай
Fenix Отговорено Януари 3, 2005 Автор Отговорено Януари 3, 2005 Това китара ли е или произведение на изкуството. Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 -------------------- - Казват че тук нищо не вирее, вярно ли е това? Как живеете тогава? - Ами доста е тежко. - А вие какво сте пробвали да засеете досега? - Ееее, то ако се засее е съвсем друга работа. Цитирай
Steve_Vai Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 да не е оня дет на 2-3 страница има един с бяла тениска дет държи една небоядисана китара kelly. абе шарени са тва си е я съм по по простите като Иванец :green: Цитирай
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Малко е кичозна за вкуса ми но... има собствен чар все пак Цитирай
pacman Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ето няколко от добрия стар project guitar дело на разни различни ентусиасти Ами аз съм си фен (съвсем обяснимо) на ей такива ръчно направени неща... някакси има повече душа вложена в тях... Цитирай
Sieger Отговорено Януари 3, 2005 Отговорено Януари 3, 2005 Ами аз съм си фен (съвсем обяснимо) на ей такива ръчно направени неща... някакси има повече душа вложена в тях... Добре го каза! Тази първата ме радва отвсякъде! А инлейовете светят ли или на мен така ми се струва? Цитирай
Recommended Posts