the_gorer Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 Може да не е най красивата, ама много ме кефи Аууу, тази ДЪСКЪ бих я сложил в една друга тема :blink: Цитирай
AnalCunt Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 определено ESP mII.....без финтифлиушките на KIRK по китарата...... кефи ме също BC Rich V na Pat obrian ot cannibal corpse Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 кефи ме също BC Rich V na Pat obrian ot cannibal corpse а новата му китара направо кърти мифки... http://mypeoplepc.com/members/paulchurch/s...hammer/id2.html Цитирай
Shagrath Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Бих заложил на това! ти US серията на Джаксън я забрави ... едва ли ще си я позволим скоро време ... Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Бих заложил на това! много приятен цвят Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Може да не е най красивата, ама много ме кефи Аууу, тази ДЪСКЪ бих я сложил в една друга тема :cheers: Направи си сам! или?... Цитирай
maringtr Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ако бъдем обективни, най-красивата китара е моята китара! ХАХАХАХАХАХА Цитирай
Kelly Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Gibson #1 Gibson SG айде и едно Showmaster-че Gibson и Fender rule \m/\m/\m/ !!! Цитирай
npace Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 ми според мен Ibanez IC400 е най-красивата или поне най-красивата с различна от стандартната "страт" форма Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 няма спор УСА Jackson е убиец ето тук пробвам един по време на мемориал за SRV в Асеновград Цитирай
wessy Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Gibson #1Gibson SG айде и едно Showmaster-че Gibson и Fender rule \m/\m/\m/ !!! по принцип МРАЗЯ фендър ама тоя сшоумастър напрау ма разби ...особено с тия емг-та иначе всеки модел на PRS може да се постне в тая тема Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Е, и аз да се похваля обобщавайки няколко от по-горните мнения, а именно: тази китара е хем най-красивата, хем е моята Цитирай
Kelly Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ако става дума за всеки собствената му китара е най-красивата,много ясно.... и аз така....мойта е Fender Squire Showmaster ма има и по-хубави иначе тази от аватара ми рулзз Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ако става дума за всеки собствената му китара е най-красивата,много ясно.... Ми аз кат` имам няколко как да реша коя е най красивата? Цитирай
Recommended Posts