the_gorer Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 RockoBG написа: Може да не е най красивата, ама много ме кефи Аууу, тази ДЪСКЪ бих я сложил в една друга тема :blink: Цитирай
AnalCunt Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 определено ESP mII.....без финтифлиушките на KIRK по китарата...... кефи ме също BC Rich V na Pat obrian ot cannibal corpse Цитирай
Rotten Body Landslide Отговорено Август 30, 2005 Отговорено Август 30, 2005 AnalCunt написа: кефи ме също BC Rich V na Pat obrian ot cannibal corpse а новата му китара направо кърти мифки... http://mypeoplepc.com/members/paulchurch/s...hammer/id2.html Цитирай
Shagrath Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Bobolin написа: Бих заложил на това! ти US серията на Джаксън я забрави ... едва ли ще си я позволим скоро време ... Цитирай
Burton Отговорено Септември 1, 2005 Отговорено Септември 1, 2005 Bobolin написа: Бих заложил на това! много приятен цвят Цитирай
RockoBG Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 the_gorer написа: RockoBG написа: Може да не е най красивата, ама много ме кефи Аууу, тази ДЪСКЪ бих я сложил в една друга тема :cheers: Направи си сам! или?... Цитирай
maringtr Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Ако бъдем обективни, най-красивата китара е моята китара! ХАХАХАХАХАХА Цитирай
Kelly Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Gibson #1 Gibson SG айде и едно Showmaster-че Gibson и Fender rule \m/\m/\m/ !!! Цитирай
npace Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 ми според мен Ibanez IC400 е най-красивата или поне най-красивата с различна от стандартната "страт" форма Цитирай
Black Bird Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 няма спор УСА Jackson е убиец ето тук пробвам един по време на мемориал за SRV в Асеновград Цитирай
wessy Отговорено Септември 5, 2005 Отговорено Септември 5, 2005 Jolene написа: Gibson #1Gibson SG айде и едно Showmaster-че Gibson и Fender rule \m/\m/\m/ !!! по принцип МРАЗЯ фендър ама тоя сшоумастър напрау ма разби ...особено с тия емг-та иначе всеки модел на PRS може да се постне в тая тема Цитирай
Dylan_101 Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Е, и аз да се похваля обобщавайки няколко от по-горните мнения, а именно: тази китара е хем най-красивата, хем е моята Цитирай
Kelly Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 ако става дума за всеки собствената му китара е най-красивата,много ясно.... и аз така....мойта е Fender Squire Showmaster ма има и по-хубави иначе тази от аватара ми рулзз Цитирай
Smokejack Отговорено Септември 6, 2005 Отговорено Септември 6, 2005 Jolene написа: ако става дума за всеки собствената му китара е най-красивата,много ясно.... Ми аз кат` имам няколко как да реша коя е най красивата? Цитирай
Recommended Posts