MDFk Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Всички китари от NJ серията са със Floyd Rose SpeedLoader™, което е модифициран флойд за бърза смяна на струни. Както виждаш ключове направо липсват - пъхаш струната отгоре и я заключваш долу и тва е Имам представа за Спийд лоудъра: по-скоро се питах дали говориш за 7 струнния Уорлок... :think: Цитирай
AXE Отговорено Април 1, 2005 Отговорено Април 1, 2005 Не бе - говорим за китарата от подписа ми - B.C.Rich NJ Blue Beast :inlove: Цитирай
Burton Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Мнооооого е красиво! П.П. Абе той батко Joe знае какво да си поръча Цитирай
the_gorer Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Ето това е нещо много красиво. Имам само три забележки към него: синьо е (харесвам по-топли, естествени цветове) с Флойд Роуз е и е... Ибанец Цитирай
metalmaniak Отговорено Април 4, 2005 Отговорено Април 4, 2005 Само ако беше с два двойни адаптера Цитирай
eXile Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Тва е неква шега, нали? Нема кой да направи такова нещо! Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Тва е неква шега, нали? Нема кой да направи такова нещо! Както виждаш са го направили Красиво е наистина...придава някакво усещане за арфа, незнам... Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Напълно истинска китара си е тва. Ей тия пичове са я направили: Beyond The Trees Цитирай
Burton Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Наистина интересен сайт...Мен лично това тяхно творение най ми харесва /макар че не е китара де/...Само не мога да ръзбера какви са тия мниатюрни струни под магарето и грифа... Цитирай
Glacierise Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Ами то се казва 'sympitar' точно заради тях - sympathetic strings - те резонират с основните струни, и обогатявали много звука. Цитирай
Creeping_Death Отговорено Април 5, 2005 Отговорено Април 5, 2005 Мен ме кефят тези китарки!! Е можи би щото се кефя много на KIRK и затова незнам, но ми пълнят душата!! KIRK а и китарата в подписа на AXE е мноо яка!!! Цитирай
Recommended Posts