Snowwhite Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 @ DaftFunk Аз не само няма да те банна, 'ми и ще ти кажа "БРАВО!!!".Това е и моя стара любов.Всички плюят по страт-а, а не виждам защо...Аз не плюя по китарите, които не ме кефят - просто не се заяждам - не е трудно, 'ма никак - опитайте. Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 @ DaftFunkАз не само няма да те банна, ми и ще ти кажа "БРАВО!!!".Това е и моя стара любов.Всички плюят по страт-а, а не виждам защо...Аз не плюя по китарите, които не ме кефят - просто не се заяждам - не е трудно, 'ма никак - опитайте. Ахххх Ние знаем защо ! :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: :inlove: Получих сърцетуп! ехехехехх Сноуайт и ти ли не спинкаш нощем ...приятелко? Цитирай
Snowwhite Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 :inlove: 'Пцилютно,приятелю мой!!!Изобщо не спя по принцип - и денем също - някои вече знаят... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 малко оффтопик. Една архивна за теб :inlove: Цитирай
metalhammer Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Ex i az съм свирил на такъв баси якия беше ...... Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 открии десетте разлики ;-))) http://fru6ante.hit.bg/pictures/Large/kris3.htm още оффтопик Цитирай
DaftFunk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Ex i az съм свирил на такъв баси якия беше ...... ее Пълдин е класика !!! че как.... Цитирай
niki123bg Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Така че Стратокастера го оставете на мира най-накрая! Разбрахме че е грозен според масовото мнение на потребителите в тоя форум... което е жалко щото всичките са на един акъл.. с мнгоо малко изключения ама не знам тази тема къде да я постна че може и да ме ban-и модератора ... най-много. но все пак е жалко от това което чета. И аз така си реших за контрапункт да има малко цвят че много пластмасо-сатриано-металски е форума без хора като мен. Peace brother Като се прибера към Варна ще изгладим тези китарни различия на биричка и панирани миди Цитирай
Rammkopf Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Хе-хе-хе-хе, Squier Strat Affinity рулира! Онзи ден й направих фина настройка, октавирах си я като хората, пренастроих височината на струните, адаптерите и т.н. Китарката звукна като никга преди. :violin: Цитирай
assoass Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Красота! Ти си болен бе, Pacman-чу! Брех, не само Фендерите били красиви Цитирай
fLiSk Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Аз само да кажа... мойта китара си е най - красива. А скоро ще е още по - красива :green: Цитирай
the_gorer Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Ммммммммм, аз съм влюбен! Това бебче е КРАСИВО! (нищо, че не е "метълско") http://www.mykaguitars.com/instruments/028/default.htm Цитирай
pacman Отговорено Март 19, 2005 Отговорено Март 19, 2005 Красота! Ти си болен бе, Pacman-чу! Брех, не само Фендерите били красиви Ма тези верно са си баш за музей... И като говорим за болни индивиди Имаше някакво предаване за Питър Фрамптън преди време, като му видях колекцийката на този човек... Един ТИР няма да му стигне да си ги пренася тез китари Цитирай
Recommended Posts