Valeri_pj Отговорено Ноември 27, 2010 Отговорено Ноември 27, 2010 Мама му стара аз ли съм зле с ушите вечеЧе то голяма разлика не долавям.Хайде на дистожерните семпли иди ела ама и на крънча не се усеща.Инак доста си се обажда добре ампа. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 27, 2010 Автор Отговорено Ноември 27, 2010 (Редактирано) О, да, семплите показват известна разлика, но не точно истинската. Зависи и на какво се слушат. Свали си семпъла и го пусни с някой плеър, например wmp, настрой еквалайзера с по-малко ниски и дръпни високите леко нагоре. Зареди и двата файла и разцъкни. Може би тогава ще откриеш разликата. Редактирано Ноември 27, 2010 от EAmechaniX Цитирай
Valeri_pj Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 Да така е аз го слушах на едни колонки тук в залата ми и може за това да не долавях разлика но у нас определено се усеща на слушалки. Цитирай
EAmechaniX Отговорено Ноември 28, 2010 Автор Отговорено Ноември 28, 2010 На живо още повече. Все пак микрофона чува едно на 2 см от говорителя, а ухото на 2 м съвсем друго. Цитирай
liquid_death Отговорено Ноември 28, 2010 Отговорено Ноември 28, 2010 И така си се усеща Гот е поздави за идеята и поздрави и за майстора дето я е осъществил Цитирай
Belgarad Отговорено Ноември 29, 2010 Отговорено Ноември 29, 2010 Много добре се е получил хибрида но разликата в семплите наистина е едва доловима, поне за мен. И ще стане още по-малко доловима ако се набичи диста до край. Но идеята да свириш със звукът, който искаш хич не е за подценяване. Цитирай
Recommended Posts