jordanil Публикувано Март 12, 2006 Публикувано Март 12, 2006 Абе пичове.....Няколко дена правя опит да подкарам един миди файл през тая машина/понеже ми е нова / и не мога,мамка му........Плейвам миди-то от Cakewalk про Аудио8.0, със съответните настройки за инструменти и не ще и не ще......Кабелите са в ред...-G600 ми свири файла,но тоя корг не ще... Има ли някаква настрийка по него...Книжките ми са на немски език и не мога да се оправя.......... Поздрави на всички.. Цитирай
martist Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 (Редактирано) Нямам Тритон, но провери дали няма някакво специално "MODE" дет' се вика.Примерно Song Mode ili Multi mode...Също така там където ти плейва демотата ще плейне и мидито :arrow: само намери къде е ако е някой специален "МОДЕ" А потърси и в МАНУАЛА как се включва секвенсера (ако има такъв) Всичко това за което писах е едно и също само дето различните марки синтита под различно име го имат. Ако има 2 възможности за миди връзка USB или нормално МИДИ-виж на какво е настроено и как го връзваш самия ти. Редактирано Март 12, 2006 от martist Цитирай
martist Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 USER GUIDE TRITON MIDI TRITON Виж тези линкове. Може да откриеш нещо. Цитирай
martist Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Седя и се чудя за какво си постнал само картинка и нищо не си написал... Цитирай
jordanil Отговорено Март 14, 2006 Автор Отговорено Март 14, 2006 грешка.......сори... ей това е Корг-а Цитирай
Recommended Posts