kraasi Публикувано Март 12, 2006 Публикувано Март 12, 2006 Търся ноти на произведенията на Бетховен за пиано :exclaim: Моля Ви ако може да ми дадете линк с ноти за пиано на Бетховен!(Много ноти ). Цитирай
AlFiA Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Търся ноти на произведенията на Бетховен за пиано :exclaim: Моля Ви ако може да ми дадете линк с ноти за пиано на Бетховен!(Много ноти ). Така съм се смяла с глас. Написал си Бет"Х"овен с "Х". И се радваш и ръкопляскаш в емотиконите. П.С. никой уважаващ се музикант не би го произнесъл по този начин. :wall: :wall: Всеки знае че се транскрибира и произнася Бетовен. Цитирай
goodpeace Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 Много важно дали е с "Х" или не е с "Х", на човекът му трябват ноти! Ето ти: www.PianoSheets.ORG и там в търсачката можеш да намериш това: Beethoven: Complete Works for Solo Piano иначе поотделно също има една камара неща... Цитирай
AlFiA Отговорено Март 13, 2006 Отговорено Март 13, 2006 (Редактирано) Много важно дали е с "Х" или не е с "Х", на човекът му трябват ноти! Ето ти: www.PianoSheets.ORG и там в търсачката можеш да намериш това: Beethoven: Complete Works for Solo Piano иначе поотделно също има една камара неща... ми той търси "много"............. ноти... а представи си че му трябват много ноти да си ги печата на тоалетна хартия на човека... нали пак човещинка... Редактирано Март 13, 2006 от AlFiA Цитирай
Recommended Posts