exxct Отговорено Февруари 9, 2015 Отговорено Февруари 9, 2015 (Редактирано) За ремъка - когато си прав с китарата, грифа натежава повече от тялото и отива надолу. Трябва допълнително да го придържаш с ръката която свириш за да не пропада. Много е неудобно да се свири така. Тук има такъв проблем: https://www.youtube.com/watch?v=DbOFbcuVngA Редактирано Февруари 9, 2015 от exxct 1 Цитирай
bliss-stick Отговорено Февруари 11, 2015 Отговорено Февруари 11, 2015 Бриджа (тремолото) ти е от страт което не е опция за тоя модел. според мене си е на място грифа и е възможно самият бридж да е некоректно сложен. При всички положения и да го премонтираш коректно ще ти излизат струните от грифа защото е по голямо зададеното разстояние м/у струните при този вид тремоло. ... мисля че имам такъв бридж от кремона ... ... но като гледам снимката си мисля че наистина не си заслужава да я реновираш Цитирай
Paldi Отговорено Февруари 13, 2015 Автор Отговорено Февруари 13, 2015 Бриджа аз го махнах ,понеже му липсваха части и не беше много готин. Ако го пазя ще го изпробвам пак.Иначе все още приемам схема Цитирай
Recommended Posts