kukuman Публикувано Март 10, 2006 Share Публикувано Март 10, 2006 от скоро се занимавам със бас и мисля да си купя китара естествено нещо евтино до към 350-400лв засега съм видял един Сагг и моделите на Scuier p-bass и др. подобни надявам се да ми дадете някакв съвет ако можете напишете каде има муз магазини в софия защото знам само един в малък цум и един в НДК Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Март 10, 2006 Share Отговорено Март 10, 2006 (Редактирано) Аз лично сам доста доволен от моя скуаер пресижън тъй че бих ти препоръчал за тези пари да избереш това пред моделите на стаг Иначе за магазините за скуаер (и фендер като цяло) по добре направо от раисинг форс МАГАЗИНИТЕ Редактирано Март 10, 2006 от Zlatyio Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Danihell Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 Аз лично ти препоръчвам да пробваш с Ямаха. Много удобен инструмент е. Аз свиря с ВВ200, има един двоен адаптер, волюм и тон контрол и не е скъп. В момента в Динакорд предлагат някакъв от серия Е нещо си, който е в комплект с малко кубе, калъф, колан и други джунджурии. Мисля, че трябва да намериш и без добавките на сносна цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Zlatyio Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 В момента в Динакорд предлагат някакъв от серия Е нещо си, който е в комплект с малко кубе, калъф, колан и други джунджурии. Мисля, че трябва да намериш и без добавките на сносна цена. Тоя компелкт е направен само с цел повече печалба модела на Ямаха от него сигурно е приличен ама просто компелкта не си струва .Има някфо усилвателче с 6 инчов говорител май беше ебаси смешката Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 (Редактирано) В момента в Динакорд предлагат някакъв от серия Е нещо си, който е в комплект с малко кубе, калъф, колан и други джунджурии. Мисля, че трябва да намериш и без добавките на сносна цена. Тоя компелкт е направен само с цел повече печалба модела на Ямаха от него сигурно е приличен ама просто компелкта не си струва .Има някфо усилвателче с 6 инчов говорител май беше ебаси смешката Това е комплект за начинаещи бре,човек! Ти какво очакваш - комбо Trace Elliot с 15" говорител или направо четири кабинета "H&K" с глави "Ampeg"?! Ако знаеш някои хора с какво почвали да свирят едно време(и то в не особено далечното минало)... По темата: "Stagg","Squier" са подходящи,но личното ми мнение е да се опиташ да си намериш някой бас от ниските серии на "Peavey" - "Milestone" III или IV например.Малко по-скъпи са ,но много по-напред като качество. Редактирано Март 11, 2006 от Mephistofel Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Март 11, 2006 Share Отговорено Март 11, 2006 Според нем граници няма, само парите ти. Спрямо тях избирай това което ти е най-удобно и най- ти допада като звук. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kukuman Отговорено Март 11, 2006 Автор Share Отговорено Март 11, 2006 Днес ходих до софия и хвърлих едно око във xxxx и в малък цум освен стагове и скуайъри продавача ми показа и един Washburn малко по твърд от останалите които пробвах ама вадеше много як звук освен това беше и евтин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faso Отговорено Март 12, 2006 Share Отговорено Март 12, 2006 лично моето мнение е че Стаг е по-добре от Скуайъра .... (по-удобен ми е просто ) , а що се отнася до саунд при по - евтините басове не можеш да намериш някъв върховен саунд ... гледай да ти е удобен.... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts