Dakata_m Публикувано Март 10, 2006 Публикувано Март 10, 2006 1.Здравейте на всички. Това е първият ми пост във форума за съжаление свързан с малък пролем. Да не спамя излишно, става въпрос за за фа-то на 4етвърта октава ( то едва ли има занчение кой клавиш е де ) . Самия клавиш стои потънал 2-3 мм и динамиката прави каквото си иска. Най-лесно е да я изключа но на моменти ми е много необходима. Чух, чеимало някъкви гумички, които от долу се подменяли или нещо такова. Ще съмблагодарен ако някй е запознат горе долу с процедурата или необходимите манипулации кото следват за да знам какво да правя. Да се мъча ли сам или да ходя някъде. Гаранцията отдавна изтече, а клавира го купих от ДИнакорд София прдеи 3-4 години YAMAHA PSR2000. 2. За да не отварям нова тема да попитам и нещо друго. Значи от някакъв форум намерих една програмка Style works 2000 ( конвертитра ритми от всикчки марки клавири за ямаха ) обаче се оказа демо версия и ми прави само вариация А. $-те интрота 4 те вариации и 4 те финала ,както и брейковете и преходите ги правя като от един ритъм примерно за роланд правя еди колко си ритъмчета за ямаха все вариация А.Сами разбирате, че е голяма мъка. Въпроса ми е някой зане ли от къде може да се дръпне пълна версия или аналогична програма, понеже в нета е пълно със всякакви ритми и сънне мога да спя За сега толкова благодаряпредварително на отзовалите се. Цитирай
jordanil Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Програмата я имам кракнат ...Ако искаш-пиши да се разберем за нея Цитирай
Mit75 Отговорено Март 24, 2006 Отговорено Март 24, 2006 .. Самия клавиш стои потънал 2-3 мм и динамиката прави каквото си иска. Най-лесно е да я изключа но на моменти ми е много необходима. Чух, чеимало някъкви гумички, които от долу се подменяли или нещо такова. Ще съмблагодарен ако някй е запознат горе долу с процедурата или необходимите манипулации кото следват за да знам какво да правя... Да, така е, с гумички е! Или се е скъсала, или изметнала (не го вярвам много), или се е изтъркал въглеродния слой. Аз бих запретнал ръкави и бих разглобил синтезатора, за да си реша проблема, но ако не си се занимавал, най-добре го носи някъде! Успех!! Цитирай
Recommended Posts