Manolev Публикувано Октомври 27, 2010 Публикувано Октомври 27, 2010 Здравейте, хора! Пиша ви, с надеждата, че може да помогнете на мен и на други сънародници, които се намират зад граница. Въпросът ми се изразява в това, дали някой се е сблъсквал с подобен на моя проблем, и съответно как го е решил. Търсилили сте си дружки за свирене по някакви чуждестранни форуми, можете ли да препоръчате такива, които са дали резултат? Много ще се радвам, ако има хора, които отликнат Цитирай
Fenix Отговорено Октомври 27, 2010 Отговорено Октомври 27, 2010 (Редактирано) Задължително ли да е онлайн и да е форум? Просто се разтърси из музикалните магазини във Виена, винаги има обяви. Аз моята група си я намерих чрез раздела kleinanzeigen на Томан. Edgecrusher свиреше в някаква що годе известна (или поне така ми се е струвало) UK група, не знам как я е намерил, но във всяка страна си има "общност" и извън интернета Вяра Иванова от форума също си спомням, че е някъде на острова и май учеше с колегите си от бандата, тя да каже. Но това е друга възможност - виж обяви из музикалните училища. А и както се учи човек, особено зад граница, трудно можеш да намериш помощ, ако сам не си помогнеш. В смисъл не очаквам някой, който си живее в БГ да има наблюдения специално над форуми, в които да се намират хора основно от определени градове... Т.е. по-скоро очаквам активност в тази тема от други като нас, които са в чужбина. Редактирано Октомври 27, 2010 от Fenix Цитирай
Manolev Отговорено Октомври 27, 2010 Автор Отговорено Октомври 27, 2010 Ехе, мерси Fenix. Наистина си прав за нещата,които казваш. И наистина може би трябва да преформулираме темата в "начини за откриване на съратници в чужбина" Според мен би станало доста интересно, ако всички емигранти споделиме опита си. Цитирай
Recommended Posts