felippemassa Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Здравейте! Имам един въпрост относно един ударен инструмент, чието име немога да открия. Та ми е интересно , каква би могла да бъде цената на тези "барабани"... Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 Малеей рототомитеее ... венъж съм свирил на таков нещо и ебати кючеците се въртят :Д Напрао не ми се поверва. Цитирай
kiro_kartacha Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Здравейте!Имам един въпрост относно един ударен инструмент, чието име немога да открия. Та ми е интересно , каква би могла да бъде цената на тези "барабани"... perkusi no po to4no rototomi ,a kato za cena hste ti kaj ne pove4e ot 120 lv. Цитирай
kiro_kartacha Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 Здравейте!Имам един въпрост относно един ударен инструмент, чието име немога да открия. Та ми е интересно , каква би могла да бъде цената на тези "барабани"... perkusi no poto4no rototomi , a kato za cena hste ti kaja ne pove4e ot 120 leva Цитирай
felippemassa Отговорено Октомври 29, 2010 Автор Отговорено Октомври 29, 2010 Благодаря ви много Досега съм свирил само на тарамбука, но не мисля че рототомите ще са сложни. Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 30, 2010 Отговорено Октомври 30, 2010 Колега, няма лесно.. и те са удар инструмент и важат идентични правила като при барабаните. Цитирай
Recommended Posts