Jump to content
Българският форум за музиканти

Уроци


Recommended Posts

Здравейте,

Завършил съм Национална Музикална Академия "Панчо Владигеров" в София със специалност бас китара, в момента съм действащ басист на група Arx.

Имам опит с различни групи и стилове, които са изисквали различни методи на свирене и композиция на отделни бас линии или на цели парчета, както и на филмова музика. Тази година записах магистратура в същото учебно заведение със специалност "Медийна композиция и електроакустична музика". Уроците, които давам включват уроци по бас китара, Елементарна теория на музиката и др. Използвам учебници и примери от цял свят, които се използват и от студентите в музикалните училища. Няма значение дали искате да научите как да изсвирите някое парче просто за кеф или да кандидатствате в музикалната академия, програмите са индивидуални и вие сами определяте темпото на работа и развитие. Имам възможност да записвам изсвиреното от вас по време на урока, за да можете след това да слушате и да се учите от грешките или добрите моменти в записите, които сами сте направили.

0878887804; 0888616683 - Мартин

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 months later...

http://www.facebook.com/profile.php?id=1400974680

http://www.facebook.com/pages/Arx/105731202801170

Малко повече инфо за софтуера, с който работя. Това е Logic 9 на Apple, напълно легален е. Може да се използва, ако искате да направите записи на нещата, които се изучават или на ваши собствени. Имам Line 6 Bass Pod Pro, Marshall MBC410 4x10" Bass Reflex Speaker Cabinet, и 2-у канален усилвател. Може да използвате тези неща, като част от обучението.

Редактирано от rpksn
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 7 months later...

Използвам случая да пожелая много успехи на първият ми ученик Кристиян, който беше приет в Музикалната Академия тази година.

Надявам се това да стане традиция за хората, които обучавам и затова търся желаещ(и) за кандидат-студентски курсове за изпитите през 2012г. Включват изпитната програма по бас китара, въведение в хармонията, акомпанимент, създаване на walking bass линии, въведение в Slap техниките, свирене на гами, ладове, акорди, Елементарна теория на музиката и т.н.

Успех на всички.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.