rpksn Публикувано Октомври 26, 2010 Публикувано Октомври 26, 2010 Здравейте, Завършил съм Национална Музикална Академия "Панчо Владигеров" в София със специалност бас китара, в момента съм действащ басист на група Arx. Имам опит с различни групи и стилове, които са изисквали различни методи на свирене и композиция на отделни бас линии или на цели парчета, както и на филмова музика. Тази година записах магистратура в същото учебно заведение със специалност "Медийна композиция и електроакустична музика". Уроците, които давам включват уроци по бас китара, Елементарна теория на музиката и др. Използвам учебници и примери от цял свят, които се използват и от студентите в музикалните училища. Няма значение дали искате да научите как да изсвирите някое парче просто за кеф или да кандидатствате в музикалната академия, програмите са индивидуални и вие сами определяте темпото на работа и развитие. Имам възможност да записвам изсвиреното от вас по време на урока, за да можете след това да слушате и да се учите от грешките или добрите моменти в записите, които сами сте направили. 0878887804; 0888616683 - Мартин Цитирай
rpksn Отговорено Февруари 14, 2011 Автор Отговорено Февруари 14, 2011 (Редактирано) http://www.facebook.com/profile.php?id=1400974680 http://www.facebook.com/pages/Arx/105731202801170 Малко повече инфо за софтуера, с който работя. Това е Logic 9 на Apple, напълно легален е. Може да се използва, ако искате да направите записи на нещата, които се изучават или на ваши собствени. Имам Line 6 Bass Pod Pro, Marshall MBC410 4x10" Bass Reflex Speaker Cabinet, и 2-у канален усилвател. Може да използвате тези неща, като част от обучението. Редактирано Февруари 14, 2011 от rpksn Цитирай
rpksn Отговорено Октомври 14, 2011 Автор Отговорено Октомври 14, 2011 Използвам случая да пожелая много успехи на първият ми ученик Кристиян, който беше приет в Музикалната Академия тази година. Надявам се това да стане традиция за хората, които обучавам и затова търся желаещ(и) за кандидат-студентски курсове за изпитите през 2012г. Включват изпитната програма по бас китара, въведение в хармонията, акомпанимент, създаване на walking bass линии, въведение в Slap техниките, свирене на гами, ладове, акорди, Елементарна теория на музиката и т.н. Успех на всички. Цитирай
Recommended Posts