L.K. Публикувано Октомври 25, 2010 Share Публикувано Октомври 25, 2010 (Редактирано) Включих външна звукова карта Creative Sound Blaster в лаптопа Dell Latitude D830 и в нея усилвателя на уредбата. През 30-40 секунди се появява едно досадно късо бипкане. ОС-а е Win 7 Ultimate 32 bits. Чето х в нета за проблема. Стопирах beep от Device Manager, стопирах го с команди, стопирах го от регистрите - не се оправя. Някакви идеи за премахване на бипкането? edit: Бипка със всякакви програми или без тях. От операционната система май е проблема. Редактирано Октомври 25, 2010 от L.K. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
VSTi Отговорено Октомври 26, 2010 Share Отговорено Октомври 26, 2010 (Редактирано) да не би да ти дава грешка в хардуера....т.е. нещо недоинсталирано, и хардуерен конфликт, системен звук, ама под биос? Редактирано Октомври 26, 2010 от VSTi Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2010 Намерих един Bluetooth Peripheral Device неинсталиран и го деактивирах. Довечера ще чуя резултата. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2010 Пак бипка, мамка му! Ще взема да свикна. Ако някой има идеи - да казва. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Октомври 26, 2010 Share Отговорено Октомври 26, 2010 Не знам дали ще помогне,ама ползвай ТОВА,показва ти коя програма/драйвър/ти "кликва" системата,аз го ползвах за разкарване на някои драйвъри,които ми компроментираха firewire връзката. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
L.K. Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Share Отговорено Октомври 26, 2010 Tnx, инсталирах го. При драйверите ISP и DPC counter натрупват някакви числа, ама кой бипка? Малко ми е непозната материята и не знам какво да гледам. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sardaesox Отговорено Октомври 27, 2010 Share Отговорено Октомври 27, 2010 И на мен ми беше малко особена в началото,ама хелпа е добър.В най-лошия случай,ако не ти оправи "бипкането" ще ти повиши доста качеството на аудио потока.Изписва си точно кой драйвър или програма ти причиняват главоболия,важно е правилно да ги разчетеш кои са. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts