rusnaka Публикувано Октомври 25, 2010 Публикувано Октомври 25, 2010 Здравейте! Предполагам че има подобен софтуер, който като го инсталираш и пускаш миди файлове през уинамп или т.н. да минават през него и да звучат по-добре. Колкото по-добре, толкова по-добре . Трябва ми за лаптопа. На предния ми лаптоп имах външна PCMCIA Audigy 2 ZS и там това ставаше със sf2-ки. Дали пък няма и за обикновени карти - като REALTEK? Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 25, 2010 Отговорено Октомври 25, 2010 (Редактирано) Здрасти, принципа е следния - "нещо" просвирва файла, и го праща към звуковата карта. Грешно е да търсиш плейъра в софтуера на картата, а със старата бластер карта си карал на саундфонт банки, и синтезатора на картата ги е свирил. Та на въпроса, прилично звучи VSC туториал с CAKEWALK Има го и като самостоятелна инсталация, интегрира се като аудиодрайвер, и върши това, за което питаш. Но това си виртуален инструмент, и може да се интегрира през vst с всички хост-програми. по-добри - Hypersonic 2, NI Bandstand и т.н. Поздрави! п.п. ....а защо искаш да пускаш през уинамп? ако искаш да редуваш аудио и миди /както е практиката в кръчмите/ би трябвало да инсталираш само роланда да плейва по подразбиране миди файлове. Редактирано Октомври 25, 2010 от VSTi Цитирай
soundcraft Отговорено Октомври 25, 2010 Отговорено Октомври 25, 2010 YAMAHA.XG.SoftSynthesizer.S-YXG50.Ver.4.23.14.WDM.for.XP Цитирай
rusnaka Отговорено Октомври 25, 2010 Автор Отговорено Октомври 25, 2010 Soundcraft, тази версия на Ямаха, която ми написа я имам инсталирана, обаче през цялото време насича, все едно не достига полифония. Пробвах всякакви настройки от и до, но не става. Иначе Ямахата повече ми харесва отколкото Роландския. Вече ги имам и двата. Но ако успея да оправя Ямахата, ще карам с нея. А между другото вижте тази кратка статийка: http://www.ps3news.com/forums/console-news...card-52261.html Ще го пробвам, но да видим кога. В този ред на мисли, препоръчайте добре звучаща универсална GM SF2. Ама да не е 5-10-15 МБ, ами поне 50-60. Е, от 200-300 МБ чак нямам нужда, искам просто да изкарам приличен звук. Цитирай
VSTi Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 роланда се настройва до 64 мб., а и звучи далеч по.добре от ямахата! Цитирай
Fallenblood Отговорено Октомври 26, 2010 Отговорено Октомври 26, 2010 (Редактирано) http://www.ps3news.com/forums/console-news...card-52261.html мда, тва е голям пиниз. иначе един dls файл върви с играта final fantasy viii, някой ако иска да го пробва, мога да го кача някъде. Редактирано Октомври 26, 2010 от Fallenblood Цитирай
rusnaka Отговорено Октомври 26, 2010 Автор Отговорено Октомври 26, 2010 http://www.ps3news.com/forums/console-news...card-52261.html мда, тва е голям пиниз. иначе един dls файл върви с играта final fantasy viii, някой ако иска да го пробва, мога да го кача някъде. Добре че върви, ама стандартен General Midi файл ли е? Ако да, имам интерес. Цитирай
мегатон Отговорено Октомври 28, 2010 Отговорено Октомври 28, 2010 1.Spider Player 2.AIMP2 това са аудио-миди плеери в които може да се зареждат sf2 банки с ''GM'' стандарт и съответно да просвирваш мидита,може да се правят плей листи и т.н. Намират се и доста добри ''SF2 Bank'' с които се постига достатъяно добри резултати специално за мидитата Цитирай
Recommended Posts