rocker_vn Публикувано Октомври 19, 2010 Публикувано Октомври 19, 2010 здравейте, искам да попитам някой ползва ли такова нещо за записи от китарен мултиефект към лаптоп ?? интересува ме колко е латенсията или поне приблизително. все пак мисля че ще е по добре отколкото звуковата карта на лаптопа. другото което също ме интересува е качеството на сигнала как е. в смисъл нали се сещате че 16бит/44.1кхц е кофти звук дори и за упражнения дето се казва. в сайта им не пише нищо подобно за съжаление. Цитирай
misterj Отговорено Октомври 20, 2010 Отговорено Октомври 20, 2010 Ами не пишеш с каква звукова карта си - вградена или външна, но при плейбек ще си с около 140-180 закъснение Цитирай
jorog Отговорено Октомври 31, 2010 Отговорено Октомври 31, 2010 Аз имам Behringer UCA200 който върви в пакет с миди-клавиатурата им UMX61. При 16бита/44,1Кх. си свиря на китара през процесора DIGITECH със прилична латенсия и качество.Едва ли ще имаш проблеми със интерфейса.Единствено трябва процесора ти да може да извади линейно ниво на сигнала(да е достатъчно високо нивото , моят процесор си има копче за увеличаване на изходното ниво на сигнала). Теглиш и си инсталираш най-новите драйвери за интерфейса от тук: http://www.behringer.com/EN/Products/UCA222.aspx Схемата на свързване която използвам е: Китара-процесор-интерфейс-ЮСБ-компютър-интерфейс-колонки УСПЕХ!!! Цитирай
Recommended Posts