muzicantini Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 За 300 лв може да си позволи DIY, ако може да сам да си го направи. По темата - сериозно - заеби Беринджърите, не познавам китарист, който да е доволен от тях. Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 ^ човече за 300 лв нищо лампово не може да се направи,дори и да е сръчен! Ако си мислиш че DIY главите които вървят по 1000лв,са вложени материали за 300 лв се лъжеш Хората дето ги правят направо ги подаряват това е истината. Едно педалче (дисторшан) за да го направиш ти излиза 50 лв материали. Тук се влиза Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 (Редактирано) muzicantini написа: не познавам китарист, който да е доволен от тях. Приятно ми е да се запознаем! Имал съм Берингер и съм доволен от звука. Много са добри, защото обикновено са копия на известни скъпарски, бутикови ампове. Добри копия! Отелен е въпроса, до колко са надеждни, но откъм звук са огън. Редактирано Октомври 19, 2010 от EAmechaniX Цитирай
muzicantini Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 ^ Хах, какъв Беринджър имаш? Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 EAmechaniX написа: Имал съм ... Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_29...Cort_MX30R.html Аз имам този амп , има дисторшън чанъл който става за рок , клийна е добър такаче може да си вземеш един дисторшън педал и да къртиш Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 За торзи корт добре ама този 10'' говорител ме тревижи мисля да събера за нещо по-мощно от 10'' говорител за това направих и темата ...а този амп става ли примерно за репетиции ... Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 За какво ти е този амп в крайна сметка? Къде точно искаш да го използваш и с кого? Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 JustHATEme написа: За торзи корт добре ама този 10'' говорител ме тревижи мисля да събера за нещо по-мощно от 10'' говорител за това направих и темата ...а този амп става ли примерно за репетиции ... Не знам какво ще озвучаваш но корта е 30 вата , само на полувина като го усилиш и дъни панелката Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Тъкмо и не е мн скъпо ще останат $$ за дистер ! БЛАГОДАРЯ НА ВСЧКИ ако имате напредвид нещо предлагаите Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 VERSUS написа: За какво ти е този амп в крайна сметка? Къде точно искаш да го използваш и с кого? Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Сам в нас --->В някое фр---->урок (понякога не винаги) общо взето това е ! Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Човек, само във вас 30 вата са колосално много! За вкъщи едно 5 ватово кубе ти е съвършено достатъчно. Но ако толкова държиш да е нещо по-мощно от сегашното ти, за тия пари няма никъв смисъл да гледаш такива марки. И Cort и Behringer издишат мн сериозно. За 300лв това - VOX . Има много ефекти и симулации, доказана марка е, една от най-добрите в света на усилвателите, а даже има и лампа! Това е твоето кубе за тия пари. Взимай и бягай! Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Тоя Vox ме кефи много благодаря !!! Не се бях сетил да огледам този музикален магазин ! БЛАГОДАРСКО ! Цитирай
Recommended Posts