muzicantini Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 За 300 лв може да си позволи DIY, ако може да сам да си го направи. По темата - сериозно - заеби Беринджърите, не познавам китарист, който да е доволен от тях. Цитирай
Necrophagist Отговорено Октомври 18, 2010 Отговорено Октомври 18, 2010 ^ човече за 300 лв нищо лампово не може да се направи,дори и да е сръчен! Ако си мислиш че DIY главите които вървят по 1000лв,са вложени материали за 300 лв се лъжеш Хората дето ги правят направо ги подаряват това е истината. Едно педалче (дисторшан) за да го направиш ти излиза 50 лв материали. Тук се влиза Цитирай
EAmechaniX Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 (Редактирано) не познавам китарист, който да е доволен от тях. Приятно ми е да се запознаем! Имал съм Берингер и съм доволен от звука. Много са добри, защото обикновено са копия на известни скъпарски, бутикови ампове. Добри копия! Отелен е въпроса, до колко са надеждни, но откъм звук са огън. Редактирано Октомври 19, 2010 от EAmechaniX Цитирай
muzicantini Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 ^ Хах, какъв Беринджър имаш? Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 http://www.musicworld.bg/bg/m_2120000/i_29...Cort_MX30R.html Аз имам този амп , има дисторшън чанъл който става за рок , клийна е добър такаче може да си вземеш един дисторшън педал и да къртиш Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 За торзи корт добре ама този 10'' говорител ме тревижи мисля да събера за нещо по-мощно от 10'' говорител за това направих и темата ...а този амп става ли примерно за репетиции ... Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 За какво ти е този амп в крайна сметка? Къде точно искаш да го използваш и с кого? Цитирай
Dankata0071 Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 За торзи корт добре ама този 10'' говорител ме тревижи мисля да събера за нещо по-мощно от 10'' говорител за това направих и темата ...а този амп става ли примерно за репетиции ... Не знам какво ще озвучаваш но корта е 30 вата , само на полувина като го усилиш и дъни панелката Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Тъкмо и не е мн скъпо ще останат $$ за дистер ! БЛАГОДАРЯ НА ВСЧКИ ако имате напредвид нещо предлагаите Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 За какво ти е този амп в крайна сметка? Къде точно искаш да го използваш и с кого? Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Сам в нас --->В някое фр---->урок (понякога не винаги) общо взето това е ! Цитирай
VERSUS Отговорено Октомври 19, 2010 Отговорено Октомври 19, 2010 Човек, само във вас 30 вата са колосално много! За вкъщи едно 5 ватово кубе ти е съвършено достатъчно. Но ако толкова държиш да е нещо по-мощно от сегашното ти, за тия пари няма никъв смисъл да гледаш такива марки. И Cort и Behringer издишат мн сериозно. За 300лв това - VOX . Има много ефекти и симулации, доказана марка е, една от най-добрите в света на усилвателите, а даже има и лампа! Това е твоето кубе за тия пари. Взимай и бягай! Цитирай
JustHATEme Отговорено Октомври 19, 2010 Автор Отговорено Октомври 19, 2010 Тоя Vox ме кефи много благодаря !!! Не се бях сетил да огледам този музикален магазин ! БЛАГОДАРСКО ! Цитирай
Recommended Posts