Polyphone Публикувано Октомври 15, 2010 Публикувано Октомври 15, 2010 Докарах го до нещо като албум с моите песнички. Качил съм го тук http://soundcloud.com/polyphone/sets/retrophonia С изключение на последната, песните са мои, както и аранжиментът, вокалното, беквокалното и инструменталното изпълнение (акустична, класическа, електрическа и бас китари, клавири и перкусии). Мерси на Yotzzo за китарното соло в "Тази песен", на Alis за сопрановия вокал в хорала на "Майска вечер" и на Sir Alfred за демо записа. Надявам се песните да ви харесат, но и да не ви допаднат, ще се радвам на критики! Цитирай
Black Bird Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Поздравления! Песните / музиката и изпълнението/ са супер!!! Единствената критика. Всичко е прекалено компресирано. Звука трябваше да е доста по-натурален и динамичен. Успех! Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 15, 2010 Автор Отговорено Октомври 15, 2010 Благодаря ти, Black bird! За съжаление все още са ми постни познанията по звукозапис. Да не би от mp3 компресията да звучи така? Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 15, 2010 Автор Отговорено Октомври 15, 2010 Съвсем забравих да напиша името на албума ! "Retrophonia" Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Поздравления за добрата работа Може би преди 50-60 години този албум щеше да стане 10-торно платинен: 3-тата песен QUblie (forget) си е потенциален хит и в момента при по-комерсиален аранжимент и език Цитирай
Infinity Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 (Редактирано) Прекрасна, различна и нежно-закачлива музика с елементи на ретроспекция! Много ми допада това, че използваш френски + оригиналните хармонии... екзотично и дълбоко... Това е музика писана от човек, който обича музиката наистина и това си личи ярко. Желая успех на албума! Редактирано Октомври 15, 2010 от Infinity Цитирай
alrock Отговорено Октомври 16, 2010 Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) Много ми хареса. Не се сещам за нещо около записа, което да ме е подразнило. Мисля че всичко е супер и професионално направено. :-) Редактирано Октомври 16, 2010 от alrock Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 16, 2010 Автор Отговорено Октомври 16, 2010 (Редактирано) @emo_tion1 Много ти благодаря за хубавите думи!! Наистина живея в друга музикална епоха, но какво да се прави такъв съм си от малък, несъзнателно съм се спрял в 60-те! Относно "Oublie!", много исках да се получи силна песен, но аранжирането си е много трудна работа, а аз съм самоук и нещата не се получиха както ми се искаше. @sa6tiat Мерси, братле! (Странно, не мога да се оттърва от тази музикална меланхолия. Каквото и да запиша звучи така тъжновато ...) @Infinity Много се радвам, че са ти харесали песните и ме радва положителната ти оценка! Да, музиката ми е страст, дори мания. Съжалявам обаче, че навремето родителите ми не ме записаха в музикално училише, въпреки силния ми интерес към музиката и целодневното ми дрънкане и пеене. Оставам си лаик, но поне страстен лаик. @alrock Мерси, колега! Постарах се колкото ми е по възможностите да изпипам песните. Благодаря на всички, че отделихте време да изслушате албумчето! Редактирано Октомври 16, 2010 от Polyphone Цитирай
chu6kata Отговорено Октомври 23, 2010 Отговорено Октомври 23, 2010 Слушах песните и фаворитът ми определено е "Oublie"...не разбирам от музика, но много уважавам хората , които намират време да се занимават с това, което наистина им харесва и им е по сърце.Мисля,че сте вложил всичко от себе си и се е получил един доста приятен албум.Жалко , че не мога да съм полезна с никакви съвети и не мога да изкажа професионално мнение,но от друга страна..хората, които не се занимават с музика я оценяват по съвсем различни критерии..например аз харесах "Oublie", защото ме накара да мисля за определен период от миналото ми и ме накара едновременно да се натъжа,но и да се усмихна.С това исках само да кажа , че песента ме е грабнала и е успяла да ме докосне по някакав начин..това за мен е хубава песен.Поздравявам Ви Цитирай
Polyphone Отговорено Октомври 23, 2010 Автор Отговорено Октомври 23, 2010 Слушах песните и фаворитът ми определено е "Oublie"...не разбирам от музика, но много уважавам хората , които намират време да се занимават с това, което наистина им харесва и им е по сърце.Мисля,че сте вложил всичко от себе си и се е получил един доста приятен албум.Жалко , че не мога да съм полезна с никакви съвети и не мога да изкажа професионално мнение,но от друга страна..хората, които не се занимават с музика я оценяват по съвсем различни критерии..например аз харесах "Oublie", защото ме накара да мисля за определен период от миналото ми и ме накара едновременно да се натъжа,но и да се усмихна.С това исках само да кажа , че песента ме е грабнала и е успяла да ме докосне по някакав начин..това за мен е хубава песен.Поздравявам Ви Благодаря ви за коментара! Радвам се, че музиката ми е успяла да ви докосне. Наистина вложих много от себе си и максимално се постарах да стане нещо приятно за слушане, доколкото ми е по възможностите. Пък дано се е получило! Цитирай
Recommended Posts