Johnyy Публикувано Октомври 9, 2010 Публикувано Октомври 9, 2010 (Редактирано) Ами незнам .. няма с какво да се занимавам в нас .. и просто реших да се пробвам да сътворя нещо .. попринцип незнам абослютно нищо (ноти и т.н) просто си дрънкам .. http://www.youtube.com/watch?v=A5KyLk2okWU имам една стартова китарка .. всичко е записвано с компютъра .. китарата с guitar riga директно а барабаните с ритъм раскал и тях директно от програмата .. Редактирано Октомври 9, 2010 от Johnyy Цитирай
rockfire Отговорено Октомври 15, 2010 Отговорено Октомври 15, 2010 Пич, това е някаква дрънканица и предполагам и ти не си доволен от нея ... Направи го като хората с идея и развитие , сложи малко ред и един бас поне! Цитирай
Johnyy Отговорено Октомври 15, 2010 Автор Отговорено Октомври 15, 2010 Пич, това е някаква дрънканица и предполагам и ти не си доволен от нея ...Направи го като хората с идея и развитие , сложи малко ред и един бас поне! Еми .. както вече казах .. аз нищо не знам .. просто дрънках .. бас нямам .. Цитирай
Recommended Posts