Inf Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Привет, купиХ си микрофон за скромната цена от 20 лв.. но когато го включа към компа и запиша нещо с него или не запиша а просто го използвам за нещо се чува леко пръщене.. леко леко достатъчно зада разваля всичко.. дали имате идеи къде е проблема в самия микрофон в някви настройки или квото и да е о_О.. приемам сякви идеи и предложения как да маХна тва пръщене. п.п. пробвал съм и с друг такъв микрофон преди това и беше същото, ако някой прояви желание мога да запиша самото пръщене да добие представа.. п.п. и дали има някви програми или не знам какво специално за използване на тоя тип микрофони(за пеене).. Мерси предварително.. Цитирай
unpress Отговорено Октомври 12, 2010 Отговорено Октомври 12, 2010 Привет, купиХ си микрофон за скромната цена от 20 лв.. но когато го включа към компа и запиша нещо с него или не запиша а просто го използвам за нещо се чува леко пръщене.. леко леко достатъчно зада разваля всичко.. дали имате идеи къде е проблема в самия микрофон в някви настройки или квото и да е о_О..приемам сякви идеи и предложения как да маХна тва пръщене. п.п. пробвал съм и с друг такъв микрофон преди това и беше същото, ако някой прояви желание мога да запиша самото пръщене да добие представа.. п.п. и дали има някви програми или не знам какво специално за използване на тоя тип микрофони(за пеене).. Мерси предварително.. Здравей, ако използваш вградена звукова саунд-карта, е съвсем възможно тя самата да не поддържа възможността за използване на динамичен вокален микрофон. Имал съм същия проблем с вградена саунд-карта, която работеше единствено с миниатюрните микрофони, разработени за скайп, чат-програми и пр. Цитирай
misterj Отговорено Октомври 17, 2010 Отговорено Октомври 17, 2010 Какъв е този микрофон за 20 лева? Навремето имаше едни със сребърен цвят за по 20 и за 25 лева - ставаха за барабани и имаха DIN букса Цитирай
Recommended Posts