Jump to content
Българският форум за музиканти

Тихи решения за дома


Recommended Posts

Здравейте! Като много колеги имам страхотен проблем с намирането на място за комплект акустични барабани, коeто да не включва война със съседите. Направих едно бързо търсене и ето това:

http://gemamusic.net/index.php?page=shop.p...138&lang=bg

ми хвана окото, защото е сравнително голям (повечето предложения, които намерих, се състояха от барабанче, фус машина, каса и два тома).

Ако е възможно дайте мнение дали си струва като качество и цена.

Не знам дали ще е възможно да се намери такъв комплект с кардан или да се добави такъв по-късно, но бих бил изключително доволен при тази възможност.

 

 

Най-важно за мен е максимално реалното усещане за истински барабани. От много хора съм чувал че електронните са много улесняващи и развалят техниката и усещането за свирене на акустични. Споделете и вие вашето мнение по този въпрос, защото не съм отписал напълно електронния комплект като вариант.

 

Всяко мнение, съвет и предложение ще бъде високо оценено :cheers2:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ам тез тренажори, незнам доколко усещането им е повече като на акустичен сет , отколкото усещането на електронните(дори и ниска серия). Hо според мен, освен за Stick Control, за друго не стават. Пробвал съм само един такъв сет, Gibraltar беше май, и не останах очарован. Ако имаш пари вземи някой електронен сет. Дори най-евтиния ще е по-добре, не че и от него трябва да очакваш много повече, но поне ще чуваш някакъв звук. Аз съм решил проблем-а с шума като съм превърнал акустичниа си сет в нещо като този тренажор на линка. Направих си няколкото пад-а от шестоъгален шперплат с гума отгоре, и когато ми се наложи да свиря тихо, просто нареждам падовете в/у самите барабани. При касата е малко по-сложно. < това е по-евтино решение от practise set-a и с горе долу съща успеваемост. Това е моето мнение !

 

Поздрави, Венко.

Редактирано от a1RwalK
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.