pavelkondov Публикувано Октомври 8, 2010 Публикувано Октомври 8, 2010 Здравейте! Като много колеги имам страхотен проблем с намирането на място за комплект акустични барабани, коeто да не включва война със съседите. Направих едно бързо търсене и ето това: http://gemamusic.net/index.php?page=shop.p...138&lang=bg ми хвана окото, защото е сравнително голям (повечето предложения, които намерих, се състояха от барабанче, фус машина, каса и два тома). Ако е възможно дайте мнение дали си струва като качество и цена. Не знам дали ще е възможно да се намери такъв комплект с кардан или да се добави такъв по-късно, но бих бил изключително доволен при тази възможност. Най-важно за мен е максимално реалното усещане за истински барабани. От много хора съм чувал че електронните са много улесняващи и развалят техниката и усещането за свирене на акустични. Споделете и вие вашето мнение по този въпрос, защото не съм отписал напълно електронния комплект като вариант. Всяко мнение, съвет и предложение ще бъде високо оценено Цитирай
a1RwalK Отговорено Октомври 8, 2010 Отговорено Октомври 8, 2010 (Редактирано) Ам тез тренажори, незнам доколко усещането им е повече като на акустичен сет , отколкото усещането на електронните(дори и ниска серия). Hо според мен, освен за Stick Control, за друго не стават. Пробвал съм само един такъв сет, Gibraltar беше май, и не останах очарован. Ако имаш пари вземи някой електронен сет. Дори най-евтиния ще е по-добре, не че и от него трябва да очакваш много повече, но поне ще чуваш някакъв звук. Аз съм решил проблем-а с шума като съм превърнал акустичниа си сет в нещо като този тренажор на линка. Направих си няколкото пад-а от шестоъгален шперплат с гума отгоре, и когато ми се наложи да свиря тихо, просто нареждам падовете в/у самите барабани. При касата е малко по-сложно. < това е по-евтино решение от practise set-a и с горе долу съща успеваемост. Това е моето мнение ! Поздрави, Венко. Редактирано Октомври 8, 2010 от a1RwalK Цитирай
pavelkondov Отговорено Октомври 13, 2010 Автор Отговорено Октомври 13, 2010 Някой друг да може да каже нещо по въпроса? Цитирай
Recommended Posts