wasted Публикувано Март 7, 2006 Публикувано Март 7, 2006 бихте ли споделили вчепатления от тази марка, в частност от педалите им, в частност от двойните...... Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Лично аз със педал Dixon не съм свирил, но имах практис падове Dixon и мога да кажа само хубави неща за фирмата. Падовете бяха жестоки със супер як рак. По-принцип доколкото знам това фирма занимаваща се предимно хардуер, за който моето мнение е че е доста як Свирил съм (пробвал съм) барабани Dixon ама бяха големи пръчки супер зле звучаха...ама не знам може да са били от някоя убита серия :think: Цитирай
bonzo Отговорено Март 7, 2006 Отговорено Март 7, 2006 Аз имам такъв ама от старите и е супер здрав.Супер е ако ти го дават за 300-400лв го взимай.Дай още инфо за да ти помогнеме по обстойно. Цитирай
wasted Отговорено Март 7, 2006 Автор Отговорено Март 7, 2006 е тфа чудо ми го дават за 400 пари... Цитирай
imperor Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Като визия изглеждат съвсем читави. Взаимствали са доброто решение спомагателния педал да може да е самостоятелен, като са предвидили да има гнездо за шпилка с топка и на него. Ако ти е удобен и цената те устройва - взимай го. Цитирай
bonzo Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Пич пробвай да го вземеш по-евтино,защото в и-бей го продават за 150долара нов. Цитирай
wasted Отговорено Март 8, 2006 Автор Отговорено Март 8, 2006 а благодаря за вниманието... според теб коя цена е разумна той вика че го е зел за 500 Цитирай
tupoto kopele Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Лично според мен (без значение той за колко го е купил) разумната цена на този кардан втора ръка е не повече от 350 лв. Цитирай
bonzo Отговорено Март 8, 2006 Отговорено Март 8, 2006 Кажи на продавача ,че за същите пари си купуваш по-добър на Ямаха и за над 350 лв не го взимай.Преди да се решиш да купуваш мини през новият магазин на Динакорд(на Раковски) и пробвай на Ямаха двойните педали,защото за 400 и нещо можеш да си купиш такъв нов. Цитирай
bonzo Отговорено Март 12, 2006 Отговорено Март 12, 2006 Какво стана пич?купили педала,раздухай малко,че ми е интересн дали са удобни тези педалчета на Dixon. Цитирай
wasted Отговорено Март 16, 2006 Автор Отговорено Март 16, 2006 мне още колебая се пък и имам още малко пари да събирам... ако го лапна ще споделя вчепатления, макар и аматьорски Цитирай
NeonGod Отговорено Април 6, 2006 Отговорено Април 6, 2006 е бива си го карданчето да е много яка машина. Цитирай
Recommended Posts