Viara Ivanova Публикувано Октомври 5, 2010 Публикувано Октомври 5, 2010 Това е една от новите песни, върху които работя. Реших да пусна само вокалната линия (в "описанието" на файла съм включила хармонията, която аз ползвам-ако някой предпочита да я ползва), също съм сложила и линк към файл с вокалната линия и примерен бийт. Надявам се да допадне на някого въпреки, че вокалистката е повалена от плеврит (не за дълго надявам се !!!) Get over yourself beat&vox Get over yourself vox Цитирай
peterko Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Много гот!!! Жалко че сега нямам много време да забивам с теб Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 А възможно ли е темпото да ни споделиш? Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 5, 2010 Автор Отговорено Октомври 5, 2010 Споделено е в информацията и на двата файла. 140bpm Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Парчето е много готино и има голям потенциал . А хармонията само С диез минор ли е? ( понеже само това пише в описанието) Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Парчето е много готино и има голям потенциал . А хармонията само С диез минор ли е? ( понеже само това пише в описанието) В описанието пише: Suggested harmony: partA C#m| % | G#m | % | A | % | B | % | C#m| % | G#m | % | A | % | B | A | partB E | % | F#m| A | x4 partC B7| % |A| % | x3 B7| % | F#m| A | back to partA end Цитирай
ultramega Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 (Редактирано) Споделено е в информацията и на двата файла. 140bpm Е да ама кой да чете Аз го зацапах набързо : GetOverYourSelfJam Микса е много куц, хармонията не съм променял ...почти. Върнах го парчето с поне 40 години назад emo tion1 - Оставих ти място за клавир ако си мерклия Редактирано Октомври 5, 2010 от ultramega Цитирай
emo_tion1 Отговорено Октомври 5, 2010 Отговорено Октомври 5, 2010 Ultramega добре си се справил, мисля да не го развалям Ето и едно от мене върху биийта на Вяра Get Over Yourself Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Супер сте се справили и двамата. Харесва ми и със втория бийт Цитирай
Viara Ivanova Отговорено Октомври 6, 2010 Автор Отговорено Октомври 6, 2010 Ultramega: Кефи ме темата на част А!!!! Mного catchy и groovy, както и тона на китарата ) emo_tion1: Харесва ми лирицизма в част C И двамата сте променили фийла на песента, във втората част особено: получава се много интересна ритмова контра хахах Готино. Wiched: чакам твоя принос (ти ме провокира да пусна джема, да знаеш, така че не може да не се включиш!), Искаше ми се всеки от желаещите да се изяви с по един инструмент, отколкото да прави негова цялостна версия, затова и пуснах само вокала, бийта е само за "нагледно"-как би могла да стои мелодията ритмически примерно Давам си сметка, че е трудно идеята за звученето на една песен да бъде предадена успешно само в една партия. Предполагам доста от нас като седнат да композират във форумния джем се чувстват все едно разплитат плетен пуловер: от тук , от там нишката изскача и те влече...ако му сложа барабани как ще стане...я и един бас...хихи А и си е по-удобно като имаме подложка Може би ще е по-лесно ако има желаещи барабанисти/или такива, които се занимават с бийтове да се включат първо те - ама не ме разбирайте грешно. Ако сте решили да джемнете, а не сте барабанисти пак сте добре дошли Готино, Ultramega и emo_tion1благодаря ви, че се включихте, надявам се утре и други да заповядат. Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 (Редактирано) Viara Ivanova: Ето и моя опит. За пръв път се опитвам да направя подобно нещо, не ме съдете прекалено =))) Редактирано Октомври 6, 2010 от Wiched Цитирай
bo_yan Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 @Viara- и от мен един малко по- различен прочит на песента: WAV MP3 Цитирай
peterko Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 (Редактирано) много черни клавиши много нещо бе душата (на боса нова ми звучи и това си е) ето и моя вариант Over you с моя бас линия Без Бас (работа за Вяра ) И ако може авторката да тури един бас от нея върху това ще ми е голям кеф ПП- променял съм хармонията на места може и грешки да има Редактирано Октомври 6, 2010 от peterko Цитирай
OlolO Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Get Over Yourself (Party Mix) Това се получи, и за траците. Цитирай
Wiched Отговорено Октомври 6, 2010 Отговорено Октомври 6, 2010 Get Over Yourself (Party Mix)Това се получи, и за траците. Много ме радва версията ти. Евала Цитирай
Recommended Posts