bobalan Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 ми то без дилей се едно няма китара. Как един Металхаммър само се кефи на Лампи и дрйв(за което печели и моите симпатии). не е сал един Металхамър-а, не е само момчето... И моите симпатии са с него! Цитирай
darmonko Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 Няколко "потенциални поп фолк звезди" са ме питали да записвам и продуцирам техни неща, но чесно казано не ми се става съпричастен към простотията Пич не си ги разбрал те друго са искали Както се казва във фолк средите продуцентската пишка е най-сладка ,така че аз на твое място бих станал един"продуцент" на още неизгрели чалга дарования. а сега по темата - според мен компютъра е едно чудесно помощно средство да си сглобиш демо или някакъв суров вариант на пар4е колкото да маркираш неща като хармония,структура и т.н. ,тоест нещо като "чернова" на бъдещото парче.От там нататък записът трябва да се направи от живи хора с реални инструменти.Ако нямаш пари за това значи парчето ти е на етап демо. Някои неща просто не звучат през компютър.Ако си решил да правиш R&B или техно ОК,залупвай 2 такта и нямаш проблеми.Когато обаче става дума за други стилове не става .Какъв е смисъла да запишеш едно метъл праче и вътре касите да са на 128-ни като на живо няма да можеш да ги изсвириш,а на записа барабаните са без динамика и фуса или райда звучат все едно някой кове пирони.Наистина най-големите музиканти в момента използват до дупка най-модерната техника,обаче те са станали големи не заради това,а защото са си скъсали гъза от свирене на реални инструменти Цитирай
LOE Отговорено Март 10, 2006 Отговорено Март 10, 2006 аха, ама пролема е че тия без грим са много зле не вярвай на това което виждаш по телевизията Цитирай
Recommended Posts