TranspereNT Публикувано Септември 26, 2010 Share Публикувано Септември 26, 2010 Здравейте, преди 3 дена си купих китара Ibanez grg250. Вчера скъсах струна и от тогава започват мъките.Сложих нова струна както си му е реда , Започнах да настройвам китарата и какво се оказа - След 5 секунди китарата отново се разстройва(пада с половин тон надолу D#) и така постоянно не може да се настрои Досега не съм имал китара с флойд ! Kакво трябва да направя , опитах методите от Youtube (като повдигнах тремолото) но никаква полза от това ! Вече скъсах 2 струни от постоянно навиване не ключовете . Mоже би съм сбъркал при заменянето на струната ? Моля помогнете защото не ми се ходи пак до магазина в софия Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TranspereNT Отговорено Септември 26, 2010 Автор Share Отговорено Септември 26, 2010 забравих да добавя че след дълги опити за настройване тремолото се вдига адски много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Yves Отговорено Септември 26, 2010 Share Отговорено Септември 26, 2010 . Ако не схванеш, изгледай други клипчета със същото съдържание. В интернет има тонове, ама тонове уроци как се прави, и то кой от кой по-просто обяснени. Във форума също има много теми със същия въпрос. Ако пак не се справяш значи не е за теб тая работа. Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TranspereNT Отговорено Септември 27, 2010 Автор Share Отговорено Септември 27, 2010 хора извинявайте че ви занимавах то е било съвсем просто .. Yves много ти благодаря баце )) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts