Necrophagist Отговорено Септември 23, 2010 Share Отговорено Септември 23, 2010 Миналата седмица реших и аз да си купя китара и се разрових из страшно много сайтове.Става дума за лява китара,което е малко по различно,но истината е,че намерих и страшно евтини китари.Харектеристиките,на които са доста добри ,а на снимките изработката изглеждаше на ниво.Размених няколко писма с продавачите и поисках снимки,подробни под лупа ....оказа се,че снимките,които ми пратиха са на няколко китари еднакъв цвят свалени от www.google.Цом Като на едната снимка е гърба на китара на другата лицето,грифа и така всички части.Както един от колегите каза,не може да се прецака системата.Искаш китара за 2к даваш 2к това е Или свириш на евтини копия,които излизат всъщност по-скъпо,защото удоволствието да пипнеш добра китара няма цена Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
the pick Отговорено Септември 24, 2010 Share Отговорено Септември 24, 2010 (Редактирано) SG мисля, че имаше във фактор. според мен не купувай епифон - не, че са зле, но за парите, които им искат, ще си намериш къде по-качествена китара, особено ако си склонен да се примириш и с "не-SG-на-външен-вид" китара.^относно въпроса за потенциометрите - то е до лично предпочитание. аз бих предпочел с 4 потенциометъра, защото обичам да си играя с тона и да имам контрол върху него. други хора пък направо си махат тон потенциометрите, защото не ги ползват. важното е да измислиш какво искаш повече - да имаш хубава китара, която ти е удобна или да имаш SG китара да ти радва очите. Съгласен съм...Иначе Bryan, колегата от форума, продаваше едни доста добри(на външен вид) и евтини копия на BAKERS. Редактирано Септември 24, 2010 от the pick Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts