Ohial Ixela Отговорено Март 19, 2006 Автор Отговорено Март 19, 2006 е, разпускаща музичка е но има къде къде по-добри банди от тях да бе и аз от много време искам да чуя няква бг метъл банда дето да ме накефи (а щом са по яки от тия 100% ше ме накефят) та дайте да чуя баси... Цитирай
stratocaster Отговорено Март 19, 2006 Отговорено Март 19, 2006 е, разпускаща музичка е но има къде къде по-добри банди от тях да бе и аз от много време искам да чуя няква бг метъл банда дето да ме накефи (а щом са по яки от тия 100% ше ме накефят) та дайте да чуя баси... меи като дойдеш в Поморие ме намери и ще идем на Парти клуб-а в бургас. само трябва да избараме дата когато са КейБи ама са далеч от стила ти де. Цитирай
bobalan Отговорено Март 20, 2006 Отговорено Март 20, 2006 е, разпускаща музичка е но има къде къде по-добри банди от тях да бе и аз от много време искам да чуя няква бг метъл банда дето да ме накефи (а щом са по яки от тия 100% ше ме накефят) та дайте да чуя баси... батка, щом си толкоз любознателен ще те насоча: чуй Vortex, Velvet Project, Musicstation, Mystica, Ювиги, Future Darkness, ЕХ, Wartime, Virus, Vile..... Като ги чуеш ще ти дам следващите 10 по-яки групи Ето, Упортайм свирят във вторник в Шипката, ще имаш шанс Цитирай
Recommended Posts