Yves Отговорено Септември 26, 2010 Share Отговорено Септември 26, 2010 ^ A да не би от магазина да е сетъпната? Според мен в по-голямата част от случаите сетъпа ще е по-добър на китара втора ръка, отколкото на такава от магазина. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Септември 26, 2010 Share Отговорено Септември 26, 2010 ...тя на'ща мацка иглежда достатъчно добре че да и я сетъпнат за без пари... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikktoria.andreeva Отговорено Септември 28, 2010 Автор Share Отговорено Септември 28, 2010 ...тя на'ща мацка иглежда достатъчно добре че да и я сетъпнат за без пари... Хахахха То хубаво ама нали знаеш - няма безплатен обяд Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vikktoria.andreeva Отговорено Септември 28, 2010 Автор Share Отговорено Септември 28, 2010 Това, което каза определено ме насочи към евентуалната китара.. Ей големи размисли му удрям, ама като съм такава.. Благодаря Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
steve83 Отговорено Септември 28, 2010 Share Отговорено Септември 28, 2010 Това, което каза определено ме насочи към евентуалната китара.. Ей големи размисли му удрям, ама като съм такава.. Благодаря Хубаво е човек да удря размисли, защото аз не правих така преди и си купувах метли, сандъци и играчки (визирам китари, ампове и процесори), което е много кофти ако са купени чисто нови. За това вече си знам - чета, питам и най-вече сравнявам (с моят не-много добър слух и моментен усет към тона това е задължително). Пожелавам ти успех с покупката на новата китара - дано попаднеш на хубав инструмент на добра цена. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts